Battlefield 2042'den Yeni Bilgiler Paylaşıldı: Yeni Haritalar, Yeni Mod ve Daha Fazlası

50
4
3
2
1
Bugün yapılan EA Play Live sunumunda Battlefield 2042’ye gelecek olan oyun modları ve açık beta tarihi paylaşıldı. Ayrıca Battlefield Portal isimli sistem de tanıtıldı.

Daha önce Battlefield 2042’ye çapraz platform desteği geleceği ve oyundaki tornadoların oyun deneyimini olumsuz etkilediğini sizlerle paylaşmıştık. Bugün yapılan EA Play Live etkinliğinde ise Battlefield 2042 ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Battlefield serisinin yeni oyunu, ilk tanıtılan fragmanı ile pek çok oyuncu tarafından oldukça beğenildi ve takdir edildi. Bugün yapılan sunumda, oyuncuların kendi haritalarını tasarlayabilecekleri Battlefield Portal isimli uygulama da tanıtıldı.

Battlefield 2042’de özlenen haritalar da olacak

Battleield 2042

Battlefield 2042’de pek çok Battlefield oyuncusunun severek oynadığı Battlefield 3 ve Bad Company 2’den haritaların, silahların ve araçların ekleneceği duyuruldu. Bunlara ek olarak oyuncular, 2042 karakterleri ile İkinci Dünya Savaşı’nda geçen Battlefield Bad Company 2’nin karakterlerini karşı karşıya savaştırabilecek.

Ayrıca oyunda Hazard Zone isimli bir mod da bulunacak. Bu mod her ne kadar Battle Royale oyunlarındaki küçülen alan gibi olsa da, oyunun çıkışında içinde bir battle royale modu bulunmayacak. Ancak battle royale modunun oyuna daha sonra ekleneceği belirtildi.

EA, Battlefield Portal’ı duyurdu

EA, yaptığı sunumda Battlefield oyuncularının kendi Battlefield haritalarını oluşturmasını sağlayan web tabanlı bir uygulama tanıttı. Battlefield Portal ismiyle tanıtılan bu sistemde, 10’dan fazla harita, 40’tan fazla silah, 30’dan fazla araç gereç ve 40’tan fazla kullanılabilir aracın olacağı açıklandı.

Battlefield Portal sayesinde kullanıcılar, hayallerindeki oyun modlarını oluşturacak, oynayabilecek ve diğer oyunculara oynatabilecek. Bu sistem sayesinde Battlefield 2042’nin neredeyse sonsuz miktarda farklı oyun moduna sahip olabileceği de belirtildi.

Battlefield 2042, bu kasım ayında konsol ve PC için çıkış yapacak. Eylül ayında ise herkese açık beta sisteminin başlayacağı ve EA Play kullanıcılarına öncelik verileceği açıklandı.

50
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
50
4
3
2
1