Bir Oyuncu, Dust-2 Haritasının Bir Kısmını Legolarla Yeniden Yaptı

46
16
8
2
1
Bir Counter Strike: Global Offensive oyuncusu, oyunun popüler haritalarından bir tanesi olan Dust-2'nin bir kısmını Lego ile yeniden oluşturdu. Ortaya çıkan sonuç ise oldukça detay oldu.

Lego, sunduğu özgürlükle özellikle çocuklarda yaratıcılığı ön plana çıkarsa da sadece çocuklar tarafından değil yetişkinler tarafından da kullanılıyor. İnsanlar, Legolarla olağanüstü şeyler başarabiliyorlar.

Tabii oyun dünyası da kendisine bu küçük blok yapılarda yer bulmayı başarıyor. Daha önce Dark Souls, Fallout ve Portal gibi oyunlar bu dünyaya bir şekilde özne olmuştu. Şimdiyse sıra Counter Strike'a geldi.

Legolarla Dust-2 haritası

counter strike: global offensive dust-2 lego, dust-2 lego

Mexicandemon2 kullanıcı adlı bir Counter Strike: Global Offensive oyuncusu, oyunun en popüler haritalarından bir tanesi olan Dust-2'nin bir kısmını Legoları kullanarak yeniden oluşturdu ve Reddit'te paylaştı. Oyuncunun popüler haritanın Legolarla yeniden oluşturduğu kısmı ise bomba kurulan A tarafı oldu.

Oldukça detaylı bir şekilde hazırlanan tasarımda her iki takımdan birer karakterin yanı sıra kutunun hemen yanında bir de bomba bulunuyor. Tasarımı yapan oyuncu, genelde siper olarak kullanılan kutuları da Lego tasarımına eklemeyi ihmal etmemiş. Ayrıca bunlara ek olarak tercih edilen renk seçimleri de gerçeğiyle oldukça uyumlu olmuş.

Tabii Counter Strike, Lego dünyasına daha önce de özne olmuştu. Bir oyuncu, oyundaki silahlardan bazılarını gerçek boyutlu olarak Legolarla yeniden hayata getirmişti. Ayrıca buna benzer şekillerde çeşitli Counter Strike karakterleri ve haritaları Legolarla yeniden canlandırılmıştı. Hatta Legolarla yapılan Couter Strike 'stop-motion' filmleri bile bulunuyor.

Peki, siz Mexicandemon2 tarafından yapılan bu çalışmayı nasıl buldunuz? Bu Lego çalışmasıyla ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/counter-strike-global-offensive/lego-dust-2
46
16
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
46
16
8
2
1