BluTV'nin "Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi"ne Çukur Dizisinden İki Transfer

10
6
3
2
0
BluTV'nin en sevilen orijinal yapımlarından Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin 2. sezon çekimleri başladı. Dizi, yeni sezonda final yapan Çukur dizisinden iki oyuncu transfer etmiş durumda.

JustWatch tarafından paylaşılan bilgilere göre Türkiye'nin en popüler çevrimiçi film ve dizi yayın servisi olan BluTV, en popüler orijinal yapımlarından biri olan 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin ikinci sezon çekimlerine başladı ve ikinci sezon, iki popüler oyuncu ile oyuncu kadrosunu genişletmiş durumda.

Paylaşılan bilgilere göre kısa süre önce final yapan Türk televizyonlarının son dönemdeki en popüler dizilerinden Çukur'da rol alan Sarp Akkaya ve Damla Sönmez, 2. sezon itibarıyla Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin oyuncu kadrosuna katılmış durumda. İki sevilen oyuncunun dizide nasıl bir rol alacakları ise henüz bilinmiyor.

sarp akkaya damla sönmez

İlk sezonu 27 Ekim 2020 tarihinde seyircilerle buluşan ve 8 bölüm uzunluğunda olan Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi, toplumdaki haksızlıklara kendi 'adaletlerini' uygulamak isteyen iki genci ve onlara destek olan 'saygı' takıntılı Ercüment Çözer'i konu alıyor. Dizinin başrollerinde ise Miray Daner, Boran Kuzum ve tabiki Nejat İşler yer alıyor.

BluTV, Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi için paylaşmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer veriyor:

"Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır."

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 1. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 2. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 3. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 4. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 5. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 6. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 7. bölüm fragmanı

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi 1. sezon 8. bölüm fragmanı

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/saygi-bir-ercument-cozer-dizisi-dizisinin-ekibi-ikinci-sezon-icin-sete-cikti-final-yapan-cukur-dan-iki-bomba-transfer-yapildi,960829
10
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
3
2
0