Eski Çalışanlarından Bill Gates Hakkında Çarpıcı İddialar: Tam Bir İş Yeri Zorbası ve Kadın Avcısıymış

54
14
3
3
1
Microsoft'un kurucularından Bill Gates hakkında yeni çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Bugün aktarılanlarsa kendisinin adeta bir melek yüzlü şeytan olduğuna işaret ediyor.

Bugün kullandığımız sistemlerin temelini oluşturan şirket Microsoft’un kurucularından birisi olan, 1995 yılından 2017 yılına kadar dünyanın en zengin insanı olarak bilinen Bill Gates, son zamanlarda adına leke süren iddialarla karşı karşıya kalmaya başladı. Bill Gates hakkında ortaya atılan son iddia, kendisinin başka kadınlarla ‘yakalanmadan’ buluşmak için ilginç bir yöntem geliştirdiğini ortaya koyuyordu.

Bugünse Bill Gates hakkında daha da çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. The Business Insider’a konuşan ve Bill Gates’le daha önce beraber çalışan kişiler, Gates’in ‘iş yeri zorbası’ ve ‘kadın avcısı’ olduğunu iddia etti. Çalışanlar, Bill Gates’in yardım faaliyetleriyle oluşan ‘pirüpak’ imajının ‘başarılı PR çalışmasının sonucu olduğunu’ ve ‘gerçek yüzünün çok farklı olduğunu’ dile getirdi.

‘Olağan davranış kurallarının kendisi için geçerli olmadığını düşünen biri’

bill gates

Microsoft’un birçok kadın çalışanı, Gates’i kendilerinden cinsel taleplerde bulunmakla suçladı. Bununla birlikte Gates’in geçmişte striptiz kulüplerinin müdavimi olduğuna dair hikâyeler paylaşıldı. Microsoft Yönetim Kurulu’nun eski üyesi Maria Klawe’yse Bill Gates’in olağan davranış kurallarının kendisi için geçerli olmadığını düşündüğünü öne sürdü.

Adı açıklanmayan dört kadın, Gates’in küstah ve aşırı sinirli bir yapıya sahip olduğundan yakındı ve hatta bir yönetici, "Bill’le görüşme bağırış çağırış dinleme seansına dönüştüğünden bundan kaçınırdım" ifadelerini kullandı. Çalışanların bazıları, ‘bu hayatta duyduğum en gerzekçe fikir” sözünün Gates’in ağzına yapıştığını söyledi.

Girişim üzerinden dolaplar çevirmiş:

bill gates

Bill Gates hakkında iddialar ve anılar bunlarla da sınırlı değil. The Business Insider, Gates’in çocukları seks kölesi yapan Jeffrey Epstein’dan MIT’ye 2 milyon dolarlık bir bağışı koordine etmek için Bill Gates Catalyst 3 (bgC3) isimli girişimini kullandığı iddia edildi. Bunun da eski karısı Melinda Gates’ten boşanmasında rol oynayan bir etken olduğu söylendi.

İddialar yalanlandı:

Öte yandan The Business Insider'ın ulaştığı Bill Gates’in sözcüsü, söz konusu iddiaları yalanladı. Sözcü, Bu kadar çok yalanın yayınlanmasının son derece hayal kırıklığı verici olduğunu, Gates’i çevreleyen söylentiler ve spekülasyonların giderek daha saçma hale geldiğini ve çok az bilgisi olan veya hiç bilgisi olmayan insanların ‘kaynak’ olarak nitelendirilmesinin talihsiz bir durum olduğunu ifade etti.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/202106301044857013-bill-gatesin-karanlik-yuzu-eski-calisanlarina-gore-tam-bir-isyeri-zorbasi-ve-kadin-avcisi/
54
14
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
54
14
3
3
1