Call of Duty: Modern Warfare, İlk Üç Günde 600 Milyon Dolar Kazandı

35
4
2
2
1
Activision’ın yeni FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare, sadece üç günde 600 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Tam sekiz yılın ardından geri dönen Modern Warfare, CoD tarihinin en iyi çıkış yapan oyunu olmayı başardı.

Call of Duty hayranlarının uzun yıllardır beklediği yeni Modern Warfare oyunu PC, Xbox One ve PS4 platformları için 25 Ekim’de piyasaya çıkmıştı. Efsanevi serisinin arkasındaki şirket olan Activision, Call of Duty: Modern Warfare’ın ilk üç gününde 600 milyon doların üzerinde para kazandığını açıkladı.

Bugüne kadar PC platformunda en çok satan CoD oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, dijital satışlarda ise Activision tarihinin bir numarasına oturdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick, “Call of Duty: Modern Warfare, PC, Xbox One ve PS4 platformlarında yılın en çok satan yeni premium oyunu olmayı başardı” ifadelerini kullandı. Eğer Call of Duty: Modern Warfare'ın sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

CoD modern warfere

Kotick, tam sekiz yılın ardından geri dönen oyunun ilk üç gününde Joker filminin açılış gişesinden tam üç kat daha fazla kazanç sağladığına vurgu yaptı. Tabii, bu durum Joker’in sinema tarihinin en çok gişe hasılatı toplayan R-Rated (+18) film olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çin’de vizyona girmemesine rağmen şu ana kadar 853 milyon dolar gişe hasılatı elde eden film, tüm bunları yalnızca 80 milyon dolarlık oldukça mütevazi bir bütçe ile başardı.

Bu kısa Joker bilgilendirmesinden sonra asıl konumuza dönebiliriz. Activision Başkanı Rob Kostich, Modern Warfare’ın ilk üç günde son altı yıldaki tüm Call of Duty oyunlarından daha fazla oynandığının altını çizdi. CoD hayranlarına her zaman en iyi oyun deneyimini sunmak için çalıştıklarını ifade eden Kostich, aldıkları olumlu geri dönüşlerin gurur verici olduğunu söyledi. 

Call of Duty: Modern Warfare PC fragmanı:

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/call-of-duty-modern-warfare/sales
35
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
2
1