Captain Marvel'ın 'Yok Artık' Dedirten, Şimdikinden Çok Farklı Kostüm Konseptleri

32
13
7
5
3
Konsept tasarımcı Aleksi Briclot, Captain Marvel için şimdikiyle yakından uzaktan ilişkisi olmayan yepyeni konsept kostümler yayınladı.

Captain Marvel’ın şu anki kırmızı, mavi ve sarı renklerin hakim olduğu etkileyici kostümünü hepimiz biliyoruz. Peki Marvel’ın en güçlü süper kahramanı tamamen farklı bir kostüme sahip olsaydı nasıl görünürdü hiç merak ettiniz mi? Konsept tasarımcı Aleksi Briclot, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni lideri için bambaşka tasarımlar ortaya koymuş.

Aleksi Briclot’ın kim olduğundan bahsetmek gerekirse; kendisi daha önce Ant-Man and The Wasp, Avengers: Infinity War and Thor: Ragnarok gibi filmler için alternatif kostüm tasarımları oluşturmuş ve bunları çevrimiçi olarak yayınlamış birisi. Dolayısı ile Marvel karakterlerine ve alternatif kostüm tasarımlarına çok da uzak birisi değil.

Briclot’ın Captain Marvel için tasarlamış olduğu ilk kostüm, yeşil ve beyaz renkleri taşıyor. Yalnızca farklı renklerden değil, ayrıca çok daha ‘geleceğe’ ait bir tasarım gibi görünen kostümün beyaz ve yeşil renkleri, Captain Marvel’ın Terran ve Kree kökenlerini hatırlatmak için özellikle seçilmiş durumda.

Briclot’ın tasarlamış olduğu ikinci kostüm ise çok daha robotik çizgilere sahip. Bu kostüm, tonlamalarda bazı farklılıklar olsa da karakterin orijinal mavi, kırmızı sarı renkli kostümünün renklerine sadık kalıyor. Fakat görünümü itibari Captain Marvel’ı bir robot gibi gösteriyor. Briclot, bu kostümün olayının Captain Marvel’ı bir ‘uzaylı’ gibi gösterdiğini, fakat kask çıkarıldığında insan olduğunu ortaya çıkarması olarak tanımlıyor.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/captain-marvels-early-suit-concepts-are-way-different-to-the-comic/
32
13
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
32
13
7
5
3