ChatGPT'nin iPhone Uygulaması Türkiye'de de Kullanıma Açıldı (Yakında Android Telefonlara da Geliyor)

13
11
8
2
1
Yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT'nin iOS uygulaması tüm ülkelerde kullanıma sunuldu. ChatGPT artık Türkiye'de de doğrudan indirilebiliyor.

Open AI'nin yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT, kısa bir süre önce iOS için kullanıma sunulan mobil uygulaması ile gündem oldu. Şirket, o gün yaptığı açıklamada mobil uygulamanın ilk aşamada sadece ABD'de kullanılabileceğini söyledi. Sonraki aşamada ise daha fazla ülkedeki iPhone sahipleri, ChatGPT'yi akıllı telefonundan uygulama olarak kullanabilecekti. Uygulama, bugüne dek 40'tan fazla ülkede kullanılabiliyordu.

Şimdiyse bununla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Open AI, ChatGPT'yi tüm ülkelerde kullanıma sundu. Artık dünyanın neresinde olursanız olun, ChatGPT'nin iOS sürümünü iPhone'unuza yükleyebileceksiniz. Elbetteki buna Türkiye de dahil.

ChatGPT iPhone uygulaması Türkiye'den indirilebiliyor

Bugüne kadar ChatGPT mobil uygulamasını Türkiye'de kullanabilmek için dolanbaçlı bir yol izlenmesi gerekiyordu. Bugün itibarıyla ise herhangi bir mobil uygulama gibi App Store'dan doğrudan indirerek kullanabilirsiniz.

ChatGPT nasıl indirilir?

Yapmanız gereken tek şey burada bulunan bağlantıyı kullanarak App Store'a ulaşmak ve uygulamayı indirmek.

ChatGPT uygulaması Android’e de gelecek

Bunların dışında OpenAI, Android kullanıcılarını da unutmadı. Şirket, ChatGPT uygulamasının Android’e “yakında” geleceğini ifade etti; ancak kesin bir tarih vermekten kaçındı.

13
11
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
11
8
2
1