DayZ'nin Yeni Haritası, Oyuna Yeni Bir Karakter Ekleyecek

9
4
2
2
1
Yıllardır bir türlü beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen DayZ, oyuna yakında yeni bir güncelleme ekleneceğini açıkladı. Bu güncelleme ise 'Livonia' adı verilen yeni bir haritanın içerisinde zombilerin yanı sıra bambaşka yeni avcıları ve tehlikeleri içeriyor.

DayZ, bir zamanların adından sıkça söz ettiren fakat bir türlü düzene oturtulamayan oyunu. Fakat tüm bu aksiliklere rağmen Yapımcı Bohemia Interactive, oyunu geliştirmeye devam ediyor ve bu kapsamda DayZ’ye gelecek olan yeni harita ve eklemeleri yayınlanan bir video ile duyurdu. DayZ’in bu ikinci resmi haritası 'Livonia', yakında bir DLC olarak satın alınabilir hale getirilecek ve oyuna eklenecek.

DayZ’nin yeni Livonia haritasında zombilerin yanı sıra kullanıcıları bekleyen yepyeni bir düşman var: ayılar. DayZ’nin açıklamalarına göre 163 kilometrekareden oluşan haritada yer alan ayılar, eğer nasıl mücadele edeceğinizi bilmiyorsanız çok büyük zorluklar çıkarabilir.

DayZ’nin yeni haritası: Livonia

163 kilometrekareye kadar ulaşan Livonia, selefine kıyasla daha güzel ve zengin bir şehir gibi görünüyor. Göller, nehirler ve sık ormanlık bölgeler ile dolu olan bu yer, düzenli olarak yağmur ve fırtınalara ev sahipliği yapıyor bu yüzden de koruyucu giysiler ve barınaklar, hiç olmadığı kadar önemli olacak.

Yine de iyi bir barınak veya ortalama sayılabilecek donanımlar, hayatta kalmak için yeterli olmayacak çünkü Livonia ormanlarında dolaşan yeni avcılar (ayılar), ne yazık ki insan tehditlerine karşı nazik davranmayacak. Ayrıca hayatta kalanlar, bu ayılarla başa çıkabilmek için oldukça iyi donanımlara sahip olmak zorunda.

DayZ Yeni Harita

Haritanın tanıtım yazısı ise şu şekilde: “Livonia haritası geniş yeşil alanlara, yoğun ormanlık alanlara, göllere ve nehirlere sahip bir yer. Ancak bu eşsiz manzaralara aldanmayın. Livonia'nın içinde yeni bir avcı var: Ayılar. Ayrıca sık sık yağış ve fırtına olduğu için de sağlam bir sığınağa sahip olduğunuzdan emin olun!”

Bohemia Interactive, Livonia haritasını içeren 1.06 güncellemesinin ne zaman geleceğine dair net bir tarih vermeyerek, yakında geleceğini belirtti. Aynı zamanda harita premium DLC içinde yer alıyor. Bu yüzden fiyatlandırılması da oldukça merak ediliyor.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2019/09/25/dayz-gets-its-second-official-map-soon/
9
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
2
1