Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

32
8
4
3
1
İlk kez 1999 yılında piyasaya sürülen ve o dönemin uzay savaşlarına bakışını anlatan "Freespace 2" isimli bir oyun, kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. "GOG" tarafından ücretsiz olarak sunulan Freespace 2'ye sahip olmanız için yapmanız gereken işlemlerse fazlasıyla basit.

Oyun platformları sık sık bazı oyunları, oyunseverlerin hizmetine ücretsiz olarak sunuyorlar. Bizlerde platformların ücretsiz olarak sundukları oyunları sizlerle sürekli olarak paylaşıyoruz. Şimdi ise Steam fiyatı 18 TL olan "Freespace 2" isimli bir oyun, ücretsiz olarak sunuluyor.

Freespace 2, 1999 yılında piyasaya sürülen bir oyun. Dolayısıyla bu oyundan yüksek grafikler ve muhteşem bir kurgu bekleyemeyiz ancak o dönemin şartlarında geliştirilen sınırlı sayıdaki 'iyi' oyunlardan bir tanesi. Freespace 2, oyun kütüphanenize ekleyebileceğiniz "antika" oyunlardan bir tanesi olabilir.

Freespace 2

Freespace 2 de günümüzden asırlar sonrasına, 2367 yılına gidiyorsunuz ve o dönemin uzay araçlarını kullanarak hummalı bir savaşa katılıyorsunuz. Dilerseniz şimdi de Freespace 2'ye ücretsiz olarak nasıl sahip olabileceğinize bakalım.

Freespace 2'ye ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için yapmanız gerekenler

  • Burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun ücretsiz olarak sunulduğu internet adresine gidin.
  • Karşınıza çıkan sayfanın üst kısımlarında yer alan yeşil renkli "Get it FREE" butonuna tıklayın.

Freespace 2

  • Sizlerden bir hesap oluşturmanız veya mevcut hesabınıza giriş yapmanız istenecektir. Eğer daha önceden oluşturmuş olduğunuz bir "GOG" hesabınız varsa, o hesaba giriş yapabilirsiniz. Ancak daha önceden herhangi bir hesap oluşturmadıysanız, e-posta adresinizi kullanarak veya Facebook hesabınız üzerinden üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sisteme üyelik ve giriş işlemlerini tamamladıktan sonra yine aynı sayfaya yönlendirileceksiniz. Yeniden "Get it FREE" butonuna tıklayın. Şöyle bir bildirim alacaksınız;

Freespace 2

  • Bu bildirimde oyunun GOG hesabınıza otomatik olarak eklendiği iletilmektedir. Ekranın üst kısmında yer alan, kullanıcı isminizin yer aldığı bölüme gidin ve "Games" yazılı menüye tıklayın. 
  • Yönlendirildiğiniz yeni sayfada Freespace 2'yi göreceksiniz. 
  • İndirme ve kurulum işlemlerinin ardından oyunu oynamak için hazırsınız demektir.

Bu işlemleri uyguladıktan sonra Steam fiyatı 18 TL olan ve ilk kez 1999 yılında piyasaya sürülen Freespace 2 isimli oyunu ücretsiz olarak elde etmiş olacaksınız. Başka bir ücretsiz oyun fırsatında görüşmek üzere.

Kaynak : https://www.gog.com/game/freespace_2
32
8
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
32
8
4
3
1