Kemerleri Bağlayın: Deadpool, Marvel Sinematik Evreni’ne Geliş Sinyallerini Videoyla Verdi

107
7
3
2
1
Uzun bir süredir Marvel Sinematik Evreni’ne katılmasını beklediğimiz Deadpool, Ryan Reynolds’ın YouTube kanalındaki yeni videoyla beklentimizi sonunda karşıladı. Videoda Thor: Ragnarok’tan tanıdığımız Korg ve Deadpool, Ryan Reynolds’ın başrolünde yer aldığı Free Guy’ın fragmanını yorumladı.

Ryan Reynolds’ın başrolünde yer aldığı Free Guy filmi, normal şartlarda geçtiğimiz yılın haziran ayında çıkacaktı. Ancak her film gibi bu film de koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Filmin güncel çıkış tarihiyse 13 Ağustos olarak açıklanmıştı. Sinema sektörü, çıkması gereken ama henüz çıkmayan, dolayısıyla yavaş yavaş da unutulan filmlerin tanıtımıyla mücadele ederken Disney, bir taşla iki kuş vurduğu fikirle karşımıza geldi.

Deadpool’a hayat veren Ryan Reynolds’ın YouTube kanalında yayınlanan yeni bir video, Deadpool’un Free Guy’ın fragmanına tepkisini gösteriyordu. Fakat bu videoda Deadpool yalnız değildi. Kendisinin yanında Avengers: Endgame ve Thor: Ragnarok’tan tanıdığımız ‘Korg’ karakteri bulunuyordu ve ikili, Free Guy’ın fragmanını seyredip tepki veriyordu. Videonun sonundaysa zaten en baştan patlayan bomba gerçeğe dönüştü.

Deadpool, MCU’ya geliş sinyallerini resmen yaktı:

deadpool

Disney, 20th Century Fox ve beraberindeki tüm yapımları bünyesine geçirdiğinden bu yana ilk kez Deadpool’un MCU’dan bir karakterle buluştuğunu görmüş olduk. Videonun sonunda da Deadpool, Korg’a “MCU’ya girmek için bir ipucun var mı?” sorusunu yöneltiyor. Korg da halihazırda MCU’yla birleşmesini beklediğimiz, ama aradan bayağı bir zaman geçmiş olmasına hafif hafif iğne değdirerek sözlerini “Bu hayalini hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğinin farkına var ve o anda e-postanı kontrol et.” ifadeleriyle bitiriyor.

Deadpool ve Korg’un bir araya gelmesi, Deadpool’un MCU’ya yavaş yavaş yeniden yaklaştığı anlamına gelse de kendisini ne zaman göreceğimizi halen bilemiyoruz. Ancak Deadpool’un Korg’la buluşmuş olması, çok düşük bir olasılık olsa da Thor: Love and Thunder’da görebileceğimize işaret olabilir. Zira Korg, bu filmde de yeniden karşımıza çıkacak. Ya da yine Korg’un yer alacağı Marvel’ın yeni animasyon yapımı What If…?’te Deadpool’la karşılaşabiliriz.

Deadpool ve Korg'un yan yana Free Guy'ın fragmanını izlediği video:

107
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
107
7
3
2
1