Disney+ Kullanıcıları, İlk Yayın Gününde Bağlantı Sorunlarıyla Karşılaştı

17
6
3
2
2
Disney+; ABD, Kanada ve Hollanda'da yayına başladı. Ancak kullanıcılar, ilk gün yoğunluğu nedeniyle bağlantı ve giriş problemleri yaşadılar. Servisin kısa süre içinde olağan akış hizmetine başlaması bekleniyor.

Beklenen gün geldi ve Disney+, bugün itibarıyla yayın hayatına başladı. Ancak ücretsiz deneme sürelerini başlatarak Disney+ kataloğunu incelemeye çalışan bazı kullanıcılar, sosyal medyada hizmete erişmeye çalışırken bağlantı ve giriş sorunlarıyla karşılaştıklarını bildirdiler.

Sorundan tüm kullanıcılar etkilemiyor gibi görünse de, özellikle Twitter'da 'Oyunbozan Ralph' ve 'Ralph ve İnternet' animasyon serisinin yıldızları Ralph ve Vanellope'nin yer aldığı hata mesajı, birçok kişi tarafından paylaşılıyor. Genel olarak bazı filmleri izleyememekten, oturum açamamaktan şikayet eden kullanıcılar, Disney+ müşteri hizmetlerini aramaya çalıştıklarında bir saat veya daha uzun bekleme süreleriyle karşılaştıklarını belirttiler.

disney+ bağlantı problemleri

Disney Yayın Hizmetleri'nin, ilk gündeki yoğunluğu yakından takip edip, sorunları çözmek için uğraşıyor olması muhtemel. Şirket daha önce Hollanda'da test yayını başlatmış ve Disney'in doğrudan tüketici başkanı Kevin Mayer test süreci hakkında, "Hollanda harika bir sınavdı. Uygulamanın nasıl çalıştığını, teknoloji sorunlarını görebilmemiz için yeterli sayıda kullanıcıya sahip olmak istedik. Bu arada her zaman teknoloji sorunları olur ve böyle bir hizmetin teknik performansını artırabilirsiniz. Yani her şeyi çözemedik" şeklinde konuşmuştu.

Disney'in yayın platformu aylarca süren bekleyişin ardından ABD, Kanada ve Hollanda'da hizmete girdi ve ABD’de aylık 6,99 dolar olarak ücretlendiriliyor. Akış Hizmeti, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic gibi önemli markalardan yaklaşık 500 film ve 7.500 dizi bölümü içeriyor. Filmler arasında "Star Wars" ve "Avengers" gibi öne çıkan serilerin yanı sıra, 18 Pixar filmi ve "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" ve "Güzel ve Çirkin" gibi Walt Disney klasikleri yer alıyor.

Disney+, 19 Kasım'da Avustralya, Yeni Zelanda ve Porto Riko'da başlatılacak ve ardından 31 Mart 2020'de İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya gibi ülkelerle Avrupa'ya adım atacak.

Kaynak : https://variety.com/2019/digital/news/disney-plus-launch-errors-login-problems-1203401815/
17
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
17
6
3
2
2