Bu Yıl Disney+ Türkiye'de Yayınlanacak Dizi ve Filmler Açıklandı

35
11
4
3
2
Disney+, yılın geri kalanında Türkiye'de yayınlanacak yeni dizi ve filmlerini paylaştı.

Disney+, 2023 yılında pek çok yeni içeriğe ev sahipliği yapacak. Platforma eklenecek yeni yapımlar arasında Obi Wan Kenobi 2. Sezon, Alice Müzikali ve Şahan Gökbakar’ın henüz adı açıklanmayan yeni dizisi gibi yapımlar da yer alıyor.

Bunlar dışında Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde yayınlanacak Atatürk dizisi, Arayış ve Aktris gibi çok beklenen yıldız kadrolu diziler de 2023'te yayınlanacak. Gelin, platforma eklenecek yeni içeriklere bakalım.

  • Disney+’a gelecek yeni içerikleri kaçırmamak için platforma bu bağlantıya tıklayarak üye olabilirsiniz.

2023’te yayınlanacak Disney+ Türkiye içerikleri:

Şahan Gökbakar’dan Disney+’a özel dizi geliyor:

şahan gökbakar

Disney+, yayınlanacak içerikler arasında Şahan Gökbakar’ın henüz adı açıklanmayan bir dizisini de yer verdi. Dizinin yayın tarihi ve içeriği hakkındaysa henüz bir açıklama yapılmadı.

Atatürk dizisi sanal gerçeklikte de izlenebilecek!:

Disney+’ın Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde yayınlayacağı Atatürk dizisinden heyecanlandıran detaylar gelmişti. Aras Bulut İynemli, Songül Oden ve Sarp Akkaya’nın oyuncu kadrosunda olacağı dizinin çekim aşamalarına dair detaylar paylaşılmıştı.

disney plus

Disney+’ın açıklamasına göre dizi, 5.000 metrekarelik, Türkiye ve Makedonya’ya dağıtılmış bir set ortamında çekildi. Başrolde yer alan ve Atatürk’ü canlandıran İynemli ise role hazırlandığı sürede siyasi, politik, tarih ve daha pek çok alanda danışmanlıklar aldı.

Heyecanlandıran en büyük duyuru ise sanal gerçeklik duyurusu oldu. Disney+, dizinin 360 derece sanal gerçeklik olarak da kurgulandığını açıkladı. İzleyiciler, özel deneyim alanlarında yaşananları Atatürk’ün gözünden deneyimleme imkânı bulacak.

Can Yaman’ın yeniçeri askerini canlandırdığı yeni dizisi: El Turco

Türkiye’nin popüler isimlerinden Can Yaman, yeniçeri askeri Hasan Balaban’ı canlandırdığı bir diziyle karşımıza çıkacak. Kadrosunda yabancı oyunculara da yer vereceği açıklanan dizinin yayın tarihi paylaşılmadı.

Halit Ergenç’li yeni bilimkurgu dizisi: Numen

Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Oden’in başrollerinde olacağı yeni ‘Numen’ dizisi duyuruldu. Adı değişebileceği belirtilen dizi, karısı bir trafik kazası geçiren ve komaya giren çok büyük bir teknoloji şirketinin sahibi Arel’in hikâyesini konu alacak. Arel, yapay zekâ teknolojisiyle karısını hayatta tutmaya çalışacak.

Mehmet Günsur ve Aslı Enver’li dizi: Arayış

arayış

Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un yer alacağı yeni dizi Arayış, iyiliği ve şifayı arayan şehirli genç bir kadını konu alacak. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

arayış

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’ya yer veren ‘Aktris’ dizisi:

aktris

Disney+, Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide bir aktrisin sıra dışı hikâyesini işleyecek. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Meryem Uzerli, Zafer Algöz ve Emre Karayel’li ‘RU’:

Meryem Uzerli, Emre Karayel, Zafer Algöz, Burak Berkay Akgül’e yer veren kadrosuyla RU dizisi, Urla’da geçen bir Ege hikâyesi olacak. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Disney+’ın yeni küresel içerikleri:

  • Obi Wan Kenobi 2. Sezon
  • Star Wars Ahsoka
  • Loki 2. Sezon
  • Secret Invasion
35
11
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
35
11
4
3
2