Disney, Yayın Platformu Disney+'ın Destekleneceği Cihazları Açıkladı

48
5
3
3
2
2019 yılının son çeyreğinde piyasaya sunulacak olan sanal dizi/film platformu Disney+; PS4, Xbox One gibi platformlarda da bulunacak. Disney, desteklenen cihazların yanı sıra Disney+'ın 12 Kasım'da ABD'de ve 19 Kasım'da Kanada'da kullanılabilir olacağını duyurdu.

Yalnızca birkaç ay uzakta olan Disney+ için izleyiciler ve Disney hayranları, Disney’in tüm yapımlarının yer alacağı servise nasıl ve nereden erişebilecekleri hakkında bilgi arayışı içerisindeler. Bu bilgi arayışı, Disney’in neredeyse herkesin beklediği şeyi onaylamasıyla son buldu: Disney+, başlangıçtan itibaren neredeyse her platformda bulunacak.

Disney, daha önceden platformun PlayStation 4, Nintendo Switch ve Roku yayın cihazlarına geleceğini duyurmuştu ancak diğer platformlar hakkında bir bilgi yoktu. Disney+’ın bulunacağı platformlar ise şu an şöyle: iOS, Android, Android TV, Shield Tv, Sony TV, Apple TV HD, Apple TV 4K, Google Chromecast ve Xbox One.

Disney+ nedir?

disney+

Disney+’ı daha önce hiç duymadıysanız ne olduğunu kısaca özetleyelim. Disney+, bugüne kadar beyaz perdeye veya televizyona sunulmuş bütün Disney yapımlarını bir araya getiren bir sanal yayın platformu olacak. Disney, bu projesi ile günümüzde oldukça popülerleşen Netflix’i tahtından etmeyi planlıyor.

Disney +’ın ülkemize ne zaman geleceği, hatta son Netflix olaylarından sonra gelip gelmeyeceği bile bilinmiyor. Umarız Disney’den ülkemizdeki hayranlarını da mutlu edecek bir hamle gelir.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/disney-plus-will-land-on-apple-tv-xbox-one-and-everything-else-you-can-think-of
48
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
48
5
3
3
2