12
2
1
1
0

Akıllı telefonlarımızı en rahat şekilde özelleştirebileceğimiz noktaların başında duvar kağıtları gelir. Telefonun tüm çehresini değiştirerek kişiselleştirmenizi sağlayan bu duvar kağıtları, çok fazla seçenek bulunduğu için bazen seçme konusunda sorunlara yol açabiliyor. Bugün sizlere, içlerindeki başarılı duvar kağıtları ve kolay arayüzleriyle tercih edebileceğiniz 6 duvar kağıdı uygulaması önereceğiz. 

İsterseniz bu uygulamaları sizler için hazırladığımız videodan takip edebilir ve yazımızın devamındaki linklerden indirebilirsiniz.

Duvar kağıdı uygulamaları

Axis - Android

Günlük öneriler, keşfet gibi alanlar sunan duvar kağıdı uygulaması, içerisinde bulunan çok sayıda başarılı duvar kağıdına sahip. Bunlar arasından istediğinizi kolaylıkla seçebilir ve telefonunuzun ekranını süsleyebilirsiniz.

Cover Live Wallpaper  (Android)

Akıllı telefonunuza eklediğiniz duvar kağıdınızı daha interaktif bir şekilde kullanmanızı sağlayan Cover Live Wallpaper, eklediğiniz görselleri hareketlendirebiliyor.

Sphaera  (Android) [Ücretli]

Listemizin arasındaki tek ücretli uygulama olan Sphaera, Google Maps ile birlikte çalışıyor. Haritadan belirlediğiniz noktayı bazı tasarımlarla güzelleştiren uygulama, harita tarzı görünümleri sevenlerin tercihi olabilir.

Tapet (Android)

Duvar kağıdı seçerken fazla göz yormayan rastgele şekillerden hoşlanıyorsanız, renklerini ve dokusunu kendi kişisel tercihinize göre belirleyebileceğiniz hoş şekiller oluşturabiliyor.

Vectorify Da Home! (Android)

Adından da anlaşılabileceği gibi vektör odaklı bir program olan Vectorift Da Home!, belirli kategoriler arasında vektörel tasarımlara sahip duvar kağıtlarını listeliyor.

Walli (Android - iOS)

Hem Android hem de iOS cihazlarla kullanılabilen Walli, Instagram’a benzer bir tasarıma sahip. Tasarımcıların kendi duvar kağıtlarını ekleyebildiği uygulama, bünyesinde birbirinden başarılı tasarımlar barındırıyor. 

12
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
0