24
9
5
2
1

Bu sene okulların uzaktan eğitime başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci bilgisayar alma telaşına girdi. Bir de üzerine teknolojik ürünlere gelen zamlar da gelince haliyle insanlar uygun fiyatlı alternatifler arıyorlar. Bizler de sizler için internette “EBA” için ideal olarak gösterilen uygun fiyatlı bilgisayarları satın alıp test etmeye çalışıyoruz. 

Bugün hazırladığımız videoda ise 2.492 TL fiyat etiketine sahip ve EBA için uygun olarak lanse edilen masaüstü sistemini satın aldık. Üzerinde yerleşik bir ekran kartı bulunmayan yani onboard olarak kullanabileceğiniz bu sistem, EBA’nın yanında bazen oyun da oynayayım diyen kişiler için tercih edilemeyecek kadar yavaş. 

Eğer amacınız “yalnızca” EBA’ya girmekse ve bilgisayarın kasma problemlerinden çok büyük rahatsızlıklar duymayacaksanız tercih edilebilecek bilgisayar, bir set halinde satıldığı için fazlasıyla tercih ediliyor. 2.492 TL’ye aldığınız ürünün kutu içeriğinde kasayla birlikte monitör, mouse, klavye, Wi-Fi adaptörü, kamera ve mikrofon yer alıyor. Bu çevre birimleri sayesinde de tek bir pakette doğrudan EBA’ya girip dersleri takip edebiliyorsunuz. 

Kağıt üstünde her ne kadar çok mantıklı bir bilgisayar olsa da yaptığımız testlerde özellikle oyun oynarken canınızı sıkabilir. Half Life oyunu üzerinden yaptığımız testte çok da iyi sonuçlar alamadığımızı söyleyebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyorum.

24
9
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
9
5
2
1