Çocukların Zihinsel Olarak Gelişimlerine Katkı Sağlayan Oyuncak Önerileri

10
1
0
0
0
Oyuncaklar çocukları yalnızca eğlendirmekle kalmazlar, aynı zamanda onların zihinsel gelişimine katkı sağlar ve el becerilerini geliştirirler. Her yaştan çocuğun keyifle oynayabileceği bir oyuncak sepetleri listesi hazırladık ve kısaca ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik.

Tüm çocuklar oyuncak sever ama daha da önemlisi, çocukların oyuncaklara ihtiyaçları vardır. Yetişkinler olarak çok dikkat etmesek de aslında çocuklar oynadıkları her oyuncakla birlikte biraz daha büyürler. Çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayacak ve el becerilerini geliştirecek oyuncak sepetleri ile onların taze zihinlerinin ve kaslarının doğru bir şekilde gelişmesi için önemli bir adım atabilirsiniz. 

Farklı oyun setlerinden oluşan oyuncak sepetleri, çocukların günlük hayata uyum sağlamasını kolaylaştıracak ve büyüyüp bir yetişkin olduğu zaman onun çok daha sorumluluk sahibi bir birey olmasını sağlayacaktır. Listemizdeki bazı oyuncak sepetleri kız ve erkek çocuk için ayrı birer ürün gibi görünebilir ancak unutmayın, çocuğunuzun karşı cinse saygılı ve sorumluluk sahibi bir yetişkin olması için böyle ayrımlarla kafasını karıştırmamalısınız.

Çocukların kendini geliştirmesini sağlayan oyuncak sepetleri:

  • Niloya Market Arabası
  • Dede Tik Tak Eğitici Bloklar Oyun Seti
  • Oyuncak Ütü Masası
  • Karanlık Şato Korsan Kalesi
  • Oyuncak Tamir Seti
  • Play-Doh Dişçi Seti
  • Hasbro Monopoly Junior
  • Oyuncak Araba Tamir Seti
  • Bulaşık Yıkama Seti
  • Oyuncak Kamp Seti

Kampçılığı güven içinde öğrensinler: Oyuncak Kamp Seti

oyuncak kamp seti

Özellikle son yıllarda, biraz da pandeminin etkisiyle olsa gerek kampçılığa olan ilgi epey arttı. Doğa içinde yapılan bu harika aktiviteye çocuğunuzu da dahil etmek için ona bir Oyuncak Kamp Seti alabilirsiniz. Gerçek araç ve gereçlerle tanışmadan önce bu setteki plastik ocak, gaz lambası, dürbün, çatal, kaşık, matara gibi parçaların ne olduğunu görerek öğrenmeye başlayabilir. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Gerçek bir mutfak lavabosu gibi: Bulaşık Yıkama Seti

Bulaşık Yıkama Seti

Çocuğunuzun ileride sorumluluk sahibi bir birey olması için ona henüz küçükken bir Bulaşık Yıkama Seti alarak, bu işlerin nasıl yapılacağını öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Bu Bulaşık Yıkama Seti gerçekten de 3 kalem pil ile sulu olarak çalışıyor. Pilleri taktıktan ve gerekli miktarda suyu koyduktan sonra bu plastik set bildiğimiz anlamda bir mutfak lavabosuna dönüşüyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Araba parçalarını keşfetsin: Oyuncak Araba Tamir Seti

Oyuncak Araba Tamir Seti

Çocuklarınız ileride sadece lastik değiştirmek gibi basit bir işlem için bile kalkıp araba ustası çağırmasın istiyorsanız Oyuncak Araba Tamir Seti ile ufak ufak ellerinin bu işe alışmasını sağlayabilirsiniz. Elbette, Oyuncak Araba Tamir Seti gerçekte olduğu gibi detaylı bir aksam sunmuyor ancak yine de araba parçalarını korkmadan söküp takmayı öğrenmek için güzel bir başlangıç oyuncağı olacaktır. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çocukların özel dünyası için tasarlandı: Hasbro Monopoly Junior

Hasbro Monopoly Junior

Hangimiz çılgınlar gibi sabaha kadar Monopoly oynayarak eğlenmedik ki? Artık bu eğlenceyi çocuklarınız da Hasbro Monopoly Junior sayesinde tadabilir. Çocukların özel dünyası için özenle tasarlanmış olan Hasbro Monopoly Junior ile çocuklarınız temel ekonomi sistemi hakkında fikir sahibi olabilir ve bu arada çok fazla eğlenebilirler. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Hayalindeki mesleği öğrensin: Play-Doh Dişçi Seti

Play-Doh Dişçi Seti

Oyun hamurları her zaman güzeldir. Bir çocuğa neredeyse hayal ettiği her şeyi yapabilme şansını verir. Play-Doh Dişçi Seti ise bu şansı bir adım daha ileri taşıyor ve çocukların dişçilik konusunda yeni keşifler yapmasını sağlıyor. Belki de geleceğin diş hekimleri Play-Doh Dişçi Seti ile büyüyen çocuklar olacak. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Gerçek bir tamirhane gibi: Oyuncak Tamir Seti

Oyuncak Tamir Seti

Çocuğunuz büyüyünce kendine ufak bir dükkan açarak bir tamirhane sahibi olabilir ama o zamana kadar içindeki hevesli usta kaybolmasın diye ona bir Oyuncak Tamir Seti alabilirsiniz. Oyuncak Tamir Setinde aklınıza gelen tüm tamir parçalarıyla birlikte özel bir tamir tezgahı da bulunuyor. Oyuncak setindeki tüm parçalar güvenilir plastikten üretilmiştir. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hayal gücünün sınırlarını zorlasın: Karanlık Şato Korsan Kalesi

Karanlık Şato Korsan Kalesi

Tam 20 parça figür ve aksesuardan oluşan Karanlık Şato Korsan Kalesi seti, çocuklara hayal güçlerinin engin denizlerinde kaybolma fırsatı sunuyor. Ebeveyn bir Karanlık Şato Korsan Kalesi alsa da çocukların hayal gücü sayesinde bu kale sonsuz maceralara açılacak bir kapıya dönüşecektir. Setin parçaları biraz küçük olduğu için 3 yaş ve üzeri çocuklara öneriliyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyuncak sepetleri ile zamanında öğrenmek lazım: Oyuncak Ütü Masası

Oyuncak Ütü Masası

Şöyle bir etrafınıza bakın, kaç tane yetişkin gerçek anlamda ütü yapmayı biliyor? Bilmezler tabi, çünkü bu işler küçüklükten öğrenilir. Çocuğunuza alacağınız bir Oyuncak Ütü Masası seti, ileride gerçekten ütü yapmak zorunda kalacağı takım elbiseli günler için ona yol gösterici olacaktır. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hayal ettiği her şeyi canlandırabilir: Dede Tik Tak Eğitici Bloklar Oyun Seti

Dede Tik Tak Eğitici Bloklar Oyun Seti

Dede Tik Tak Eğitici Bloklar Oyun Seti farklı renklerde tam 500 parça blok ile birlikte geliyor. Lego ve benzeri markaların bu tür blok setleri, şüphesiz çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayan en önemli oyuncaklardandır. Dede Tik Tak Eğitici Bloklar Oyun Seti ile çocuğunuz 500 tane bloku dilediği şekillere sokarak, hayalindeki parçaları canlandırma fırsatı bulacak. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir daha markette her gördüğünü istemesin diye: Niloya Market Arabası

Niloya Market Arabası

Sevilen çizgi film kahramanı Niloya, Niloya Market Arabası ile evinize geliyor. Niloya Market Arabası; bir market arabası, meyveler, sebzeler ve farklı market ürünlerinden oluşan koca bir set sunuyor. Bu oyuncak sayesinde çocuğunuz alışveriş nasıl yapılır onu öğrenecek ve emin olun bir daha birlikte markete gittiğiniz zaman her şeyi almak için size baskı yapmayacaktır. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çocuklarınızın zihinsel gelişimine katkı sağlayacak, el becerilerini geliştirecek ve onları gerçek hayat için eğitmeye başlayacak oyuncak sepetleri listesi hazırladık ve oyuncakların öne çıkan özelliklerini anlattık. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir.

10
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
0
0
0