Elon Musk'tan Twitter CEO'suna 'Gel Herkesin Önünde VS Atalım' Teklifi

21
1
1
0
0
Elon Musk'tan Twitter CEO'suna 'Gel Herkesin Önünde VS Atalım' Teklifi
Elon Musk, Twitter üzerinden açtığı ankette takipçilerine platformdaki sahte hesap oranının %5’ten az olup olmadığını sordu. Twitter makamı ise bunu reddetti ve Elon Musk, Twitter CEO’sunu kamuoyu önünde tartışmaya çağırdı.

Twitter'ı satın alacağını açıklayan Elon Musk, teklifin sonrasında yaşananlar, anlaşmadan vazgeçmesi ve ardından kendisine açılan davayla birlikte 2022’nin gündeminden düşmüyor.

Dünyanın en zengin insanı unvanını taşıyan Musk, Twitter ile ilgili açıklamalarına devam ediyor. Ünlü milyarder, son günlerde kendi Twitter hesabı üzerinden sahte hesaplarla alakalı birçok gönderi atmaya başladı ve bazı anketler yaptı. En sonunda işi biraz daha resmiyete taşımak isteyen girişimci, yaptığı bir paylaşımla Twitter’ın CEO’su Parag Agrawal'a halka açık münazara çağrısında bulundu.

"Twitter'ın günlük %5'ten az sahte veya spam kullanıcıya sahip olduğunu kanıtlamasına izin verin"

Elon Musk, Twitter’a karşı iddialarını desteklemek için Twitter’ın beyanına şu sözlerle yanıt verdi: "Twitter, 100 hesabı örnekleme yöntemini ve gerçek olduklarının nasıl doğrulandığını basitçe sağlarsa, anlaşma orijinal şartlarında devam edebilir. Twitter'ın günlük %5'ten az sahte veya spam kullanıcıya sahip olduğunu halka kanıtlamasına izin verin."

Musk daha sonra takipçilerine anket yapmaya başladı ve onlara sahte hesapların Twitter'ın günlük kullanıcı tabanının yüzde beşinden daha azını oluşturduğuna inanıp inanmadıklarını sordu. Bu yazı yazılırken anketteki oyların %65,6'sı şu an ‘Hayır’ yönünde, oylama Pazar günü sona eriyor.

Twitter muhtemelen bu münazara çağrısına yanıt vermeyecek. Şirketin birkaç gün içinde bitme ihtimali bulunan Musk aleyhindeki davası 17 Ekim'de başlayacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.engadget.com/elon-musk-debate-challenge-twitter-ceo-parag-agrawal-204636417.html?guccounter=1
21
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
1
0
0