Acun Ilıcalı'ya Kerimcan Durmaz İçin "Yuh" Diyen Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'ya Veda Etti

226
34
27
22
9
TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu Acun Ilıcalı'ya "Yuh" diyen Erkan Petekkaya, yine TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki rolüne veda etti.

Televizyon dünyasının tartışmalı isimlerinden Erkan Petekkaya, 'delikanlı Sadi' rolüyle yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin yayınlandığı kanal olan TV8'in patronu Acun Ilıcalı hakkında fazla sert açıklamalarda bulununca Kırmızı Oda'ya veda etmek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde TV8 kanalında sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a bir ödül verilmesi üzerinde "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" şeklinde bir paylaşımda bulunan Petekkaya, sonrasında yaptığı "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" şeklindeki paylaşım ile geri adım atsa da Kırmızı Oda'daki rolüne devam edemedi.

erkan petekkaya

Kırmızı Oda'nın yeni fragmanında delikanlı Sadi'ye ait hiçbir sahne yer almadı. Bunun üzerine Petekkaya, yeni bölümün yayınlanmasını dahi beklemeden Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu fotoğrafta, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullanarak diziye veda etti.

Erkan Petekkaya, konuyla ilgili olarak TV100'e yapmış olduğu açıklamalarda, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak : https://www.instagram.com/p/CQPSy3vDxWT/
226
34
27
22
9
Emoji İle Tepki Ver
226
34
27
22
9