Microsoft Flight Simulator 2020, Bilgisayarlarda 127 GB Yer Kaplayacak

54
11
5
3
3
Microsoft, yaklaşmakta olan simülasyon oyunu Flight Simulator 2020'nin Microsoft Store sayfasını güncelledi. Bu güncelleme, oyunun bilgisayarlarda kaplayacağı boyutu net bir şekilde ortaya koyuyor. Buna göre oyun, depolama birimlerinde 127,01 GB yer kaplayacak.

Havacılık tutkunları uzunca bir süredir, ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un yeni simülasyon oyunu Flight Simulator 2020'yi bekliyorlar. Microsoft'un çok büyük bir ihtimalle bu kez herkesi memnun edecek simülasyon oyunu için geri sayım devam ederken oyunla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Microsoft Flight Simulator 2020'nin bir bilgisayarda ne kadar yer kaplayacağı net olarak belli oldu.

Aslına bakacak olursak Microsoft, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamayla Flight Simulator 2020'nin sistem gereksinimlerini açıklamıştı. Microsoft, o dönemlerde yaptığı açıklamalarda bu simülasyon oyununun boyutunun 150 GB civarında olacağını söylemişti. Microsoft Store'daki Flight Simulator 2020 listeleme sayfasını güncelleyen şirket, oyunseverlerin yüzünü az da olsa güldürecek bir gelişmeye imza attı. Yapılan güncelleme, Flight Simulator 2020'nin açıklanandan biraz daha az miktarda yer kaplayacağını gösteriyor.

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Store'a göre Flight Simulator 2020, 127,01 GB yer kaplayacak

Microsoft Store'da yer alan Flight Simulator 2020'nin listelemesine eriştiğimizde, oyunun bilgisayarımızda kaplayacağı alanın 127,01 GB olarak güncelleneceğini görüyoruz. Bunun önemli olduğunu açıkça söylemek gerekiyor. Microsoft, tüm dünyayı detaylı bir şekilde grafikleştirdiği bu simülasyon oyununda oyuncular için az da olsa depolama alanı tasarrufu sağlamış olacak.

Havacılık tutkunları, Microsoft Flight Simulator 2020'yi uzunca bir süredir bekliyorlar. Ancak bu bekleyiş, kısa bir süre sonra erecek. Çünkü oyun, 18 Ağustos'ta çeşitli kanallar üzerinden erişilebilir olacak. Ancak bugüne kadar fazlasıyla etkileyici olacağı düşündürülen Flight Simulator 2020'nin fiyatı, oyuncuları bir nebze üzebilir. Zira yapılan açıklamalara göre oyun, 350 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. Ayrıca Flight Simulator 2020'yi yüksek ayarlarda oynayabilmek için de güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyulacak.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/microsoft-flight-simulator/install-size
54
11
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
54
11
5
3
3