Formula 1'in Türkiye’deki Bilet Fiyatları Açıklandı

190
9
4
4
4
İntercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Formula 1 yarışının fiyatlarını açıkladı. Vural Ak'ın yaptığı açıklamalar, ülkemizdeki Formula 1 tutkunlarının yüzünü güldürecek cinsten.

Geçtiğimiz hafta, Türkiye için önemli bir gelişme yaşandı. Dünya genelinde yakından takip edilen yarış sporlarından bir tanesi olan Formula 1'in, 2011 yılından sonra ilk kez bir kez daha Türkiye'ye geleceği açıklandı. Ülkemizde Formula 1 hayranlarını sevindiren bu gelişme ilgili şimdi yeni bir açıklama daha geldi. Yetkililer, Formula 1 bilet fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladılar.

Formula 1'in bilet fiyatıyla ilgili açıklama, Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak'tan geldi. Yaptığı açıklamalarla Formula 1 tutkunlarının hayranlarının yüzünü güldüren Ak, Intercity'nin 30. yılı şerefine bilet fiyatlarının da 30 TL olacağını açıkladı. Eğer yarışları 3 gün boyunca izlemek isterseniz, kişi başı 90 TL gibi uygun bir ödeme yapmanız gerekecek. Elbette kasım ayı geldiğinde koronavirüs pandemisi nedeniyle farklı bir durum yaşanmaz ise...

Formula 1

Biletler, eylül ayının ikinci haftasında satışa çıkacak

Vural Ak tarafından yapılan açıklamalarda, 30 TL'lik biletlerin sadece açık alanlar için belirlendiğine vurgu yapıldı. Yani Formula 1 heyecanını kapalı tribünlerde yaşamak isteyen vatandaşlar, daha fazla ödeme yapmak durumunda kalacaklar. Ayrıca 30 TL'lik biletlerin fiyatları, yarış günü yaklaştıkça yükselecek.

9 yıl sonra yeniden Türkiye'de gelecek olan Formula 1'in biletleri, önümüzdeki hafta itibarıyla satışa sunulacak. Yetkililerin beklentisi, yabancılarla birlikte 100 milyon dolarlık bir cironun oluşması. Ancak şu an için bu konuyla ilgili net bir şey söylemek çok zor. Çünkü az önce de belirttiğimiz gibi koronavirüs pandemisi, Formula 1 Türkiye Şampiyonası'yla ilgili belirleyici esas unsur olacak.

Formula 1

Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Türkiye'nin yeniden Formula 1 takvimine girmesinin altında yatan en önemli nedenin koronavirüs pandemisinin sağlıklı yönetilmesinden kaynaklandığını ifade ediyor. Şu an için sadece 1 yıllık anlaşmaya varıldığını dile getiren Ak, önümüzdeki yıllarda da anlaşılabileceğini, Formula 1 yönetiminin Türkiye'de olduğu için memnun olduğunu söylüyor.

Formula 1'in Türkiye'ye geleceği, ilk önce yaklaşık 2 hafta önce Fatih Altaylı tarafından dile getirilmişti. Geçtiğimiz haftaysa beklenen oldu ve Formula 1 yarış takvimi, şampiyonanın Türkiye ayağını içeren şekilde açıklandı. Buna göre Formula 1, 13-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bakalım bu enfes yarışın kazananı hangi ekip olacak.

Kaynak : https://otoajanda.com/formula-1-turkiye-bilet-fiyatlari-aciklandi-otoajanda-com/
190
9
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
190
9
4
4
4