Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölümüyle Twitter’da da Rekorları Altüst Etti

24
19
3
3
1
Westeros savaşının yer aldığı son Game of Thrones bölümü için Twitter’da 7,8 milyon tweet atıldı.

Dünya üzerinde en çok takip edilen dizilerin başında gelen Game of Thrones, final sezonunda büyük ses getirmeye devam ediyor. 8. sezon 3. bölümüyle yine büyük yankı uyandıran dizi, bu bölümle birlikte pek çok rekorun da sahibi oldu. Televizyon tarihinin en uzun savaş sahnesini gördüğümüz son bölüm, bunun dışında sosyal medyada da rekor kırmayı başardı.

Yayınlandığı dakikadan itibaren sosyal medyada anında gündem olmayı başaran dizi, son bölümle Twitter’da rekor kırdı. Yeni bölümle birlikte Twitter üzerinde tam tamına 7,8 milyon tweet atan hayranlar, heyecanlarını bu şekilde paylaştılar. Bu kadar çok paylaşımın yapılması, haliyle tüm sosyal medyayı spoiler yuvası haline de getirmiş oldu.

2019’a çok hızlı bir giriş yapan Game of Thrones, final sezonunun ilk bölümüyle de Twitter’da rekor kırmıştı. 14 Nisan günü yayınlanan 1. bölümde kırdığı rekorunu 3. bölümde geçen dizi, 2019’un başından beri 52 milyon tweet’le de ne kadar çok takip edildiğini herkese kanıtlıyor.

Geriye yalnızca 3 bölümün kaldığını ve hikayenin artık finale yaklaştığını varsayarsak final yapana kadar 100-150 milyon ortalamasında bir tweet rekoru kırılması bekleniyor.

24
19
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
24
19
3
3
1