Game of Thrones’un Resmi Tarayıcı Oyunu, Dizinin Yerini Tutmuyor

17
10
3
2
0
Game of Thrones dizisinin başarısının ardından serinin resmi tarayıcı oyunu da piyasaya çıktı. Oyun, dizinin final sezonuna bile alternatif olamıyor.

Bilgisayar ekipmanlarının bir ömrü vardır ve bu ömür, ekipmanın türüne göre farklı şekillerde ölçülür. Fareler için bu ölçüm, tıklama sayısına göre yapılır. Game of Thrones’un resmi tarayıcı oyunu, farenizin ömrünü yemek üzere tasarlanmış bir oyun.

Oyun, diğer oynaması ücretsiz oyunlara kıyasla çok daha iyi gözüküyor. Lisans sorunu olmadığı için karakterleri görebiliyor, arada bir diziden alıntı repliklerini duyabiliyor ve dizinin müziklerini arka planda duyabiliyorsunuz. Buraya kadar her şey güzel gözüküyor.

Oyun, ilk 1 saatlik sürede bol bol oraya buraya tıklamanızı istiyor. Bina kur, binaya tıkla ki daha çabuk kurulsun, askerlere de tıkla, haritaya da tıkla, tıklamadığınız bir yer kaldıysa ona da hatırı kalmasın diye tıklayın. Oyunun genel işleyişi bu şekilde.

Game of Thrones: Winter is Coming oyunu sonuçta oynaması ücretsiz bir oyun olarak freemium adlı stratejiyi kullanarak kazanç elde etmeyi amaçlıyor. Bu da oyunda ilerlemek için beklemek istemiyorsanız oyuna para harcamanız gerektiği anlamına geliyor. Beklemeniz de rakiplerinizden arkada kalmanıza sebep olacak.

Kullanıcılar ile etkileşimi arttırmak için oyunda günlük ödüller sistemi de var. Varys gibi bir karakteri almak için tek yapmanız gereken, oyuna iki gün üst üste giriş yapmak. Varys bu kadar kolay bedavaya verilmesini nasıl karşılardı onu bilmiyoruz ama hoş görmeyeceği kesin.

Oyunda karşımıza çıkan karakterlerin bir kısmı ana hikayede olmayan, boşlukları doldursun diye oluşturulmuş karakterler. Bir kısmı ise ekranda görüp de çok da önem arz etmeyen kişiler. Başlangıç aşamasında 7 ejderha, Jon, Daenerys, Tyrion, George R. R. Martin falan beklemiyoruz tabii, o yüzden karakterleri elde etmenin zorluk seviyesi konusunda bir değerlendirme yok.

Oyun güzel gözüküyor ama dürüst olmak gerekirse GoT tadı alabileceğiniz pek çok farklı mod var ve bilgisayarda oynanabilecek GoT oyunları da daha cazip.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-official-game-of-thrones-browser-game-wont-fill-that-dragon-shaped-hole-in-your-life/
17
10
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
10
3
2
0