Efsane Yeniden Doğuyor: God of War Artık PC'de de Oynanabilecek

57
18
3
3
3
Dünya çapında milyonlarca satışla birlikte rekor üstüne rekor kıran God of War, Sony'nin PlayStation Now hizmeti sayesinde artık PC platformlarından da oynanabilir. Sony, God of War'la birlikte aynı zamanda Red Dead Redemption'ın da PS NOW kütüphanesine eklendiğini duyurdu.

Dünyanın en sevilen ancak sadece PlayStation'da olduğu için büyük bir oyuncu topluluğunu kaybeden God of War'dan herkesi sevindirecek bir haber geldi. Daha önce konsol dışında başka hiçbir platformda oynanamayan efsanevi God of War oyunu, artık PC'lerde de oynanabilecek.

God of War'ı PC üzerinden oynamak, tahmin edebileceğiniz üzere Xbox Game Pass Ultimate'e hızlı bir rakip olarak çıkan Playstation Now sayesinde mümkün. Playstation Now kullanıcıları, 6 Temmuz itibarıyla artık bilgisayarlarından da God of War oynayabilirler. 

God of War ile birlikte Read Dead Redemption da PS NOW kütüphanesine eklendi

god of war

2018 yılında PlayStation için piyasaya sürülen God of War, serinin en güçlü oyunlarından biri olarak öne çıktı ve oyunun satış rakamları rekor kırdı. Oyunun dünya çapında milyonlarca hayranı olmasına rağmen sadece PlayStation platformunda oynanabiliyor olması, binlerce oyuncunun en büyük şikayetlerinden biriydi. 

Sony'nin bugüne kadarki en iyi hizmetlerinden birisi olan PlayStation Now sayesinde artık birçok PlayStation oyununu PC platformlarında da oynamak mümkün. Zaman içerisinde farklı oyunlarını PlayStation Now kütüphanesine ekleyen Sony, son olarak God of War ve Read Dead Redemption'ın PS NOW sayesinde artık bilgisayarlar üzerinden de oynanabilir olduğunu duyurdu. Ancak PlayStation Now'a Türkiye'den doğrudan erişim bulunmadığını hatırlatalım. Yine de servisi Türkiye'den kullanmak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/pc-players-can-finally-play-god-of-war-thanks-to-playstation-now
57
18
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
57
18
3
3
3