Google, Çok Yakında İlk Oyun Konsolunu Duyuracak

40
13
5
4
4
Google, kuşkusuz ki teknoloji endüstrisindeki en büyük devlerden biri. Şirketin yaptığı açıklamalara göre sıradaki hedefte oyun dünyası var.

Google, teknoloji endüstrisindeki en büyük devlerden biri. Elini attığı her sektörde başarılı olan Google'ın sıradaki hedefinde oyun dünyası var gibi görünüyor. 

Google'ın bir oyun konsolu hazırladığı yönündeki dedikodular bir süredir devam ediyordu ama şirketin resmi hesabından dün atılan bir tweet, dedikoduların hepsinin gerçek olduğunu gösteriyor. 

Google yetkilileri, büyük haberi Twitter'dan şu şekilde duyurdu: "Google'ın gelecekteki oyun dünyasına yönelik vizyonunu açıkladığımız #GDC19 etkinliğinde bize katılın. 3/19, 10 ö.ö."

Tweet, Google konsolundan olduğu tahmin edilen oyun içi ortamda çekilmiş kısa bir video ile birlikte atıldı.

Şu anda, konsol hakkındaki görüşler bölünmüş gibi görünüyor. Diğerleri yeni Google konsolunun sürdürülebilir olmayan bir ürün olduğunu düşünürken, birçok insan bu hareketin gerekli olduğunu düşünerek girişimi övüyor.

Siz yeni Google konsolu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görünüşe göre Google’ın planları hakkında daha fazla bilgi edinmek için gelecek haftaya kadar beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/google-set-to-announce-its-first-console-very-soon/
40
13
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
40
13
5
4
4