Google, Duo'ya İletişimi Kolaylaştıracak Yeni Özellikler Getiriyor

15
1
0
0
0
Google’ın görüntülü konuşma uygulaması Duo’ya yeni güncellemelerle birlikte yeni özellikler eklenmeye devam ediliyor. Google Duo 61 ile birilikte grup mesajlaşmaları, rehberinizdeki kişileri ana ekrana kısa yol olarak ekleme ve rahatsız olduğunu kullanıcıları raporlama gibi özellikler geliyor.

Google Duo 61 güncellemesi kullanıcılara sunulmaya başlandı. Yeni güncellemeyle birlikte karanlık mod, çağrı geçmişini temizleme ve grup mesaj desteği uygulamanın kullanıcılarına sunuluyor. Yeni gelen özellikler şöyle:

Grup mesajlaşmaları

Google Duo Grup Mesajlaşmaları

Geçtiğimiz seneden bu yana Google’ın video sohbet servisi, aradığınız kişinin müsait olmaması durumu için sesli mesaj benzeri bir özelliğe kavuşmuştu. Haziran ayında gelen özellikle birlikte ise Duo ile rehberinizdeki kişilere fotoğraf göndermek mümkün olmuştu.

Google Duo 61’de ise üç medya türünde de grup mesajları gönderme üzerine çalışılıyor. Şu an ses, görüntü ve videolu mesajlarınızı tek seferde 8 kişiye birden gönderebiliyorsunuz.

Bu değişiklikle birlikte mesajınızı kaydettikten sonra göndereceğiniz kişileri seçeceğiniz grup ekranı çıkacak muhtemelen. Alternatif olarak video çağrılarınız için şu an kullanılan “Başlat” seçeneğinin yanı sıra toplu mesaj gönderme özelliği grup sayfasında belirebilir.

Ana ekrana ekleme

Rehberinizdeki kişiler için ana ekran kısa yolu oluşturma özelliği de kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunulacak. Bu özelliğin çağrı öncesi ekranında yer almasına muhtemel gözle bakılıyor.

Spam olarak raporlama

Google Duo, kişi engelleme

Uygulamada hali hazırda çağrı öncesi ekranında ve ayarlar kısmında kullanıcı engelleme ekranı bulunuyordu ancak Google Duo 61 ile birlikte kullanıcıları raporlayabilieceksiniz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/08/16/google-duo-61-apk-insight-teardown/
15
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
0
0
0