Facebook’un Yeni İsim Kararı, Dolar Tahmini Yine İç Kararttı: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

2
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Varsa Umudunuz Satın Arkadaşlar, Sıfıra İnme Durumu Var: İtalya’nın En Büyük Bankası, Türkiye İçin Yeni Dolar Kuru Tahminini Açıkladı

dolar kuru

İtalya'nın dev finans kuruluşlarından Unicredit, yıl sonu dolar/Türk lirası tahminini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre yıl sonunda, 1 dolar 10,5 TL olacak. Analistler, buna paralel olarak enflasyonun da yükseleceğini düşünüyorlar.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Aşık Olacaksınız: Honda, Görünüşüyle Ağzınızın Suyunu Akıtacak 2022 Civic Si'yi Duyurdu

honda civic sedan sportif

Honda, Civic Sedan'ın sportif versiyonu 2022 Civic Si'yi resmen duyurdu. Tasarımıyla da teknolojisiyle de performansıyla da kendine hayran bırakan araç, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

A101 Hakkında Kan Donduran İddialar: Tarihi Geçmiş Ürünlerin Zorla Sattırıldığı Öne Sürüldü

a101

Bir süre önce bozuk ürün satışı, mobbing ve rüşvet gibi iddialarla gündeme gelen A101, yine benzer iddialarla gündemde. Malatya'dan gelen bilgiler, şirketin çalışanlara mobbing uyguladığını ve son kullanma tarihi gelmiş olan ürünlerin satışının zorlandığını öne sürüyor. İddialara göre çalışanlar ürünleri satamazlarsa bu sefer kendileri almak zorunda kalıyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bir Gecede 60 Bin TL Zam: Sıfır Otomobil Fiyatlarına ‘Kur’ Zammı Geliyor

otomobil

Sıfır otomobil hayali kuran vatandaşların heveslerini kursaklarında bırakacak açıklamalar peş peşe geldi. Sektör uzmanları, kasım ayında fiyatların yüzde 3 ila yüzde 5 arasında zamlanacağını ifade ediyorlar. Bunun nedeni, son bir ayda yaşanan yüzde 10'luk kur artışı. Ancak bu zam, yüzde 50 ÖTV'li araçları yüzde 80'lik dilime sokacak ve bazı araçların yüzde 10'un üzerinde zamlanmasına neden olacak.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Facebook İsmini Değiştiriyor: Artık Bir "Sosyal Medya" Şirketi Olmayacak

facebook

Teknoloji devlerinden Facebook, kendisinin sadece bir sosyal medya platformu olmadığını ve gelecek nesil teknolojiye sağlam bir zemin hazırladığını göstermek adına yıllardır 'Facebook' olan şirket adını değiştiriyor. İletişimin yanı sıra yapay zeka ve giyilebilir teknoloji gibi alanlarda da ilerleyen şirketin yeni ismini 28 Ekim'de yapmayı planladığı Connect isimli konferansta ilan etmesi bekleniyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Benzin Fiyatları 11 TL’ye Dayanma Yolunda İlerliyor: Pazartesi Günü Benzine Gelecek Dev Zam Açıklandı

benzin

Ekonomist Doç. Dr. Oğuz Demir, pazartesi günü benzinin litre fiyatına 40-45 kuruşluk bir zam gelebileceğini açıkladı. Bununla birlikte EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, benzinin litre fiyatının çok yakında 11 TL olabileceğini yeniden dillendirdi. Bu açıklamalardan birkaç saat sonra benzine 3 liralık zam geleceği belli oldu.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0