Netflix'in Türkiye'de Çektiği İlk Dizi Olan Hakan: Muhafız, İstanbul Turizmine Katkıda Bulunuyor

43
6
3
2
2
Netflix'in Türkiye'de çekilen ilk dizisi olan Hakan: Muhafız, İstanbul'un turizmine katkıda bulunuyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda Netflix'te yayın hayatına başlayan Hakan: Muhafız, 26 Nisan'da ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Ülkemizde Netflix'in yaygınlaşmasına büyük katkısı olan Hakan: Muhafız'ın bir de İstanbul turizmine faydası bulunuyor.

Kolombiya’da Narcos, İspanya’da La Casa de Papel'in turizme olan katkısından sonra harekete geçen tur şirketleri, Hakan: Muhafız temasıyla İstanbul turları oluşturmak istediklerini Netflix'e iletti. Konuyla ilgili konuşan Netflix Türkiye, Ortadoğu ve Afrika İletişim Müdürü Artanç Savaş, "Şu an için resmi bir ortaklığımız yok ancak bu gelişmeleri çok olumlu karşılıyoruz. Yakında ne olur bilinmez" diyerek konuya sıcak baktıklarını belirtti.

Hakan: Muhafız'ın olduğu gibi yakın gelecekte yayında olması beklenen Atiye'nin de aynı şekilde turizme katkıda bulunacağı düşünülüyor. Unutmadan ekleyelim; Hakan: Muhafız, dünya çapında 20 milyondan fazla izlendi. Dizinin yeni sezonunda da bu performansı sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/hakan-muhafiz-the-protector-istanbul-turizmini-canlandiracak,kD9gY0kAQECfErun1vep4A/Kp4XYEdIzkq6jmu1ioVwyA
43
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
43
6
3
2
2