Hızlı ve Öfkeli 9 Filminin Çekimleri Tamamlandı

55
7
5
3
3
Hızlı ve Öfkeli 9 Filminin Çekimleri Tamamlandı
Aksiyon sinemasının efsanevi serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli, dokuzuncu halkası ile eşsiz macerasına devam etmeye hazırlanıyor. Yönetmen Justin Lin, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Hızlı ve Öfkeli ya da orijinal ismiyle Fast and Furious, izleyicilerin karşısına ilk olarak 2001 yılında çıkmıştı. Aradan geçen 18 seneye Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw spin-off’u dahil tam 9 film sığdıran kült seri, şu ana kadar toplamda 6 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etti. Bu süre zarfında yıldızlarından Paul Walker’ı bir trafik kazasında kaybeden seri, serüvenine dokuzuncu filmle devam edecek. 

Hızlı ve Öfkeli 9’un yönetmeni Justin Lin’in Twitter paylaşımına göre heyecanla beklenen filmin çekimleri tamamladı. Ekip şimdi, 22 Mayıs 2020 tarihli film için post-prodüksiyon çalışmalarına başlayacak. Serisindeki beşinci filmini yöneten Lin, Hızlı ve Öfkeli 9’u “şu ana kadarki en iddialı Hızlı ve Öfkeli filmi” olarak nitelendirdi. 

Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için dokuzuncu filmin konusu hakkında fazla bir şey bilinmiyor. Lin'in tweetinde belirttiği gibi film Londra, Edinburgh (İngiltere) Tiflis (Gürcistan), Phuket, Krabi (Tayland) ve Los Angeles (ABD) olmak üzere altı farklı şehirde çekildi. Serinin yıldızı Vin Diesel'in paylaştığı son Instagram fotoğrafına göre filmin çekimleri 20 hafta sürdü. 

()

Hızlı ve Öfkeli 9’da, bu yıl Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw spin-off’u ile karşımıza çıkan Dwayne Johnson yer almayacak; ancak, serideki sekizinci filmden Charlize Theron ve Helen Mirren gibi bazı yıldızların geri dönüşüne şahit olacağız. Filmde ayrıca Amerikan güreşçisi John Cena ve Galaksinin Koruyucuları’ndan tanıdığımız Michael Rooker’ı da izleyeceğiz. Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/fast-and-furious-9-has-wrapped-and-the-director-pr/1100-6471389/
55
7
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
55
7
5
3
3