Hızlı ve Öfkeli 9'un Kadrosuna, Marvel'dan Tanıdık Bir İsim Katıldı

14
9
2
0
0
Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli'nin kadrosuna Galaksinin Koruyucuları ve The Walking Dead'den tanıdığımız Michael Rooker eklendi. Rooker'ın filme ayrı bir hava katacağı şimdiden net olarak söylenebilir.

Birçok insan onu gerçek adıyla tanımasa da Michael Rooker, birçok başyapıt içerisinde rol almış usta bir aktördür. Bu yapımların içerisinde Henry: Portrait of a Serial Killer, Cliffhanger ve Mallrats gibi yapımlar bulunuyor ancak aktörün tam olarak patladığı iki yapım oldu: The Walking Dead ve Galaksinin Koruyucuları.

Şimdi ise gelen bir habere göre Rooker, Galaksinin Koruyucuları’ndaki rol arkadaşı Vin Diesel ile efsane bir yapımda daha yer almaya hazırlanıyor. Rooker, 2020 yılında beyaz perdeye gelecek olan Hızlı ve Öfkeli’nin 9. filminde yer alacak ve "Buddy" karakterini canlandıracak. Rooker'ın rolü hakkında ise pek bir detay yok.

Michael Rooker, Hızlı ve Öfkeli 9'da efsane isimlerle rol alacak:

Hızlı ve öfkeli 9 michael rooker

Rooker’ın filmdeki rol arkadaşları ise şu kişiler olacak: Charlize Teron, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson ve Helen Mirren. Filmin yönetmen koltuğunda da Justin Lin oturacak.

En son Hobbs & Shaw filminde gördüğümüz Dwayne Johnson ise bu filmde yer almıyor. Sebebinin Johnson ile Diesel arasında geçen bir anlaşmazlık olduğu söyleniyor. Johnson, konuyla alakal, “Hızlı ve Öfkeli 9’un kadrosunda yokuz ancak kim bilir belki 10. filmde tekrar olabiliriz çünkü baktığınız zaman hâlâ Hobbs ve Dom arasında bitmemiş bir iş var” dedi.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/08/19/fast-and-furious-9-michael-rooker-yondu-guardians-of-the-galaxy/
14
9
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
9
2
0
0