Honor V20 ve Honor Magic 2'ye GPU Turbo 3.0 Geliyor

7
6
3
1
0
Honor'un amiral gemisi akıllı telefonlarının performansı kat ve kat artıyor.

Akıllı telefon sektörü devi Huawei'nin alt markası olarak hayatını sürdüren Honor, başarılı hamlelere imza atıyor. Kirin 980 gibi oldukça güçlü bir yonga setine sahip olan Honor V20 ve Magic 2 akıllı telefonları için Honor, GPU Turbo 3.0'ı getiren Magic UI 2.1 arayüz güncellemesini beklenenden çok ama çok yakın bir zamanda yayınlayacağını duyurdu.

Grafikleri optimize ederek normalden çok daha fazla performansı aynı cihazla sunmaya yarayan GPU Turbo 3.0 teknolojisi, ilk olarak Huawei'nin P30 amiral gemisi serisinde kullanılmış ve fazlasıyla beğeni toplamıştı. Sadece oyunları değil aynı zamanda genel kullanımdaki arayüz geçişlerini de akıcı hâle getiren GPU Turbo 3.0 teknolojisi, bu bağlamda Honor'un akıllı telefonları için fazlasıyla önem arz ediyor.

Yakın zamanda kademeli olarak dağıtımına başlanacak olan Magic UI 2.1 güncellemesi; yapay zeka video editleme, tek tuşla uyandırma, mesafe ölçme, tek tuşla akıllı ekran gibi özellikleri de cihazlara ekliyor. Yeni Magic UI 2.1 güncellemesinin Mayıs ayının başlarında son kullanıcıya yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/13/magic-ui-2-1-to-bring-gpu-turbo-3-0-and-more-to-honor-v20-and-magic-2/
7
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
6
3
1
0