Sony, Anlaşmazlıklara Rağmen Spider-Man'in Üçüncü Filmi İçin Hazırlıklara Başladı

71
35
9
8
8
Marvel ve Sony arasındaki anlaşmazlık sonucunda MCU'dan çıkarılan Spider-Man'in kaderi hala belli değil. Ancak bazı kaynaklara göre Sony, Spider-Man'in yeni filmi için hazırlıklara başladı.

Marvel’ın belki de en favori süper kahramanı Spider-Man hakkında çıkan yeni haberler hafta boyunca hayranlarını üzdü. Sony ve Disney arasında yapımcı hakları nedeniyle çıkan tartışmadan Spider-Man zararlı çıkmıştı ve artık kahramanın Marvel Sinematik Evreni’nde olmayacağı belirtilmişti.

Daha önceki haberlerimizde Spider-Man için iki yeni filmin çıkacağını ve filmin yönetmeninin yeniden Jon Watts, başrolünün de Tom Holland olmasının düşünüldüğünü söylemiştik. Yeni çıkan bazı haberlere göre üçüncü film şu anda hazırlanma aşamasında, ancak söylediğimiz isimlerin birinde değişiklik var.

spiderman

Yeni çıkan bazı haberlere göre Spider-Man’in üçüncü filminin senaryosu şuan yazılıyor. Habere göre, üçüncü filmde Tom Holland’ın görev alması düşünülürken ilk iki filmin yönetmen koltuğunda oturan Jon Watts yeni filmde görev almayabilir.

Jon Watts’ın kontratı yalnızca iki filmi kapsıyordu. Dolayısıyla Marvel ve Sony’nin kavgalı olması filmlerin yönetmenini de zor duruma sokmuş gibi duruyor. İki şirket de Jon Watts’a gelecek filmlerinde görev vermek için birbiriyle yarışıyor.

spiderman tom holland

Bu arada, Spider-Man’in MCU’dan ayrılması filmin gidişatını nasıl etkileyecek tahmin edemiyoruz. Spider-Man, artık MCU’nun bir parçası olmadığından gelecek filmlerinde daha önceki filmlerde sıkca gördüğümüz Iron Man’in Happy Hogan’ı gibi karakterleri kullanamayacak. Aynı zamanda Spider-Man Far From Home’da büyük rol alan Nick Fury karakteri de gelecek filmlerin bir parçası olmayacak.

Gelecek filmlere olan inancımızı güçlendirecek etmenler de yok değil. Sony, Marvel Sinematik Evreni’nin başarısından pay almış durumda. Şirketin çıkardığı Venom ve Spider-Man: Into the Spider-Verse filmleri hayranlar tarafından sevilmişti. Yine de umuyoruz ki Spider-Man’in önü kesilmez ve çok sevdiğimiz kahramanı izlemeye devam edebiliriz.

71
35
9
8
8
Emoji İle Tepki Ver
71
35
9
8
8