Instagram, Hesabınız Silinmeden Önce Sizi Uyaracak

14
7
2
1
0
Instagram, nefret söylemi, sanal zorbalık, çıplaklık ve diğer uygunsuz içerikler gibi şeylerin sonucunda hesapların silinmesiyle ilgili bazı değişiklikler yaptı. Yaptığı ilke güncellemesi ile birlikte, hesapları silinmek üzere olan kullanıcılar artık silinmeden önce uyarı alacak.

Instagram, Instagram’ın herkes için daha iyi bir yer olmasını sağlamak amacıyla Facebook ile yapılan çalışmaların sonucunda kullanıcı hesaplarının silinmesi konusunda koşullarında yeni bir değişiklik kararı aldı.

Instagram yayınladığı blog gönderisinde, bu değişikliğin şirketin koşullarını sürekli ihlal eden hesapların hızla tespitinin sağlanarak kaldırılmasına yardımcı olacağını belirtti.

Şu an yürürlükte olan koşullara göre belli bir oranda koşulları ihlal eden içeriğe sahip kullanıcıların hesapları kapanıyor. Koşulların yeni hali ile birlikte yalnızca belli orana sahip kullanıcılar değil, belirli bir zaman aralığında belirlenmiş ihlal sayısını aşan kullanıcıların da hesapları silinecek.

Ayrıca koşulların yeni hali ile birlikte hesapları silinme riskinde olan kullanıcılara bir bildirim gönderilecek. Bu bildirim, aynı zamanda yapılan işleme itiraz seçeneği de sunacak.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/18/instagram-deleting-account-warnings/
14
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
7
2
1
0