23
4
3
2
2

İnternet üzerinden akıllı telefon almak bile yeterince riskliyken bir de ikinci el telefon almak istediğimizde kafamızda pek çok soru işareti oluşuyor. Özellikle akıllı telefonun hangi sorunlarla geleceğini bilmediğimiz için çoğu noktada internet üzerinden ikinci el akıllı telefon almaktan kaçınıyoruz. Bu noktada ise devreye EasyCep giriyor. 

EasyCep, hem elinizdeki ikinci el akıllı telefonları satmanızı hem de 12 ay garantili yenilenmiş ikinci el telefonlar almanızı sağlıyor. Site üzerinden satılan telefonlar doğrudan EasyCep’e satıldığı ve firma bu telefonları kendi üzerinden başka kullanıcılara sattığı için ikinci el akıllı telefon alınırken kişiye güvenme sorunu büyük ölçüde giderilmiş oluyor. 

easycep

Sistem nasıl çalışıyor?

EasyCep üzerinden kullanmadığınız akıllı telefonları, gerekli bilgileri doldurarak satabilirsiniz. Bunun için bilgileri doldurduktan sonra telefonu EasyCep’e göndermelisiniz. Burada yapılacak kontrollerin ardından nakit para veya takas imkanıyla akıllı telefonunuzu değeriyle satabilirsiniz. Bu işlemden sonra ise ikinci el telefonu bakıma sokan EasyCep, cihazın kozmetik veya donanımsal hatalarını gidererek 12 ay garanti kapsamı altında cihazı yeniden satışa koyuyor.

Test ettik

Bugünkü videomuzda ise EasyCep sitesinden yenilenmiş 3 akıllı telefonu sipariş ettik. Bu telefonların elimize ulaşmasıyla hem kozmetik hem de donanımsal açıdan bir sorunları olup olmadığına baktık. Elimize ulaşan cihazların son derece başarılı olduğunu belirtebiliriz. Eğer sizler de elinizdeki telefonu satmak veya ikinci el bir telefon almak istiyorsanız, buraya tıklayarak EasyCep’e ulaşabilirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyorum.

23
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
4
3
2
2