9
2
2
2
1

Akıllı telefon şirketleri her yıl daha yeni ve daha iyi telefonlar çıkararak rekabeti artırmaya çalışıyor. Tüm bunların yanı sıra teknolojide ne kadar ilerlediklerini de kanıtlamaya çalışan teknoloji devleri, en yeni teknolojileri kullandıkları bu cihazlar için hiç de küçük rakamlar talep etmiyor. Özellikle telefon fiyatlarını yurt dışına oranladığımız zaman birçok tüketici için üzücü bir tablo ortaya çıkabiliyor.

Bu sene ortaya çıkan en güçlü ve en pahalı telefonlardan biri iPhone 11 Pro oldu. Apple’ın en yeni amiral gemisi, bünyesinde birçok önemli özelliği barındırıyordu ancak bunlardan en önemlisi ve Apple’ın en önem verdiği, kamera konusuydu.

Üç kameralı iPhone tasarımı

iPhone 11 Pro

Apple, yeni iPhone 11 Pro’da eskiden 2 olan kamera sayısını 3’e çıkararak kullanıcılarının profesyonel fotoğraf makineleri kalitesinde fotoğraf çekmelerini sağladı. Üç adet 12 MP’lik kameraya sahip olan telefon, başlangıçta tasarımı konusuyla eleştirilmiş olsa da son yaptığı satış başarılarıyla birlikte kullanıcıların takdirini almış gibi görünüyor.

Yazımızın başında da ele aldığımız gibi bu telefonlara ulaşmak maalesef kolay değil. Bütçe konusunda belirli sorunlar çıkartabilecek olan bu telefon 10.999 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş durumda. Tabii ki özelliklerin yerine görüntüyü isteyenler için çok daha ucuz bir yöntem de bulunuyor.

Yalnızca 35 TL’ye yeni bir telefon (?)

iPhone 11 Pro

Geçtiğimiz aylarda Instagram’da yeni bir aparat ortaya çıktı. iPhone X ve iPhone XS ailesinden herhangi bir telefona takıldığı zaman kamera modülünüzü iPhone 11 Pro’ya döndüren bu aparat, yurt dışında birçok kişi tarafından kullanıldı. Biz de sizler için bu aparatı denedik.

Ülkemizde 35 TL ila 50 TL arasına bulabileceğiniz aparat, ekran koruyucuya benzer bir mantıkla çalışıyor. Telefonunuzun kamera modülüne aparatı yerleştirdikten sonra kamera modülünüz iPhone 11 Pro’yla büyük bir benzerlik göstermeye başlıyor. Tabii ki bunun da belirli dezavantajlarının olduğunu belirtmemiz gerek.

Şu anda bir iPhone X ya da iPhone XS sahibiyseniz bu aparat hakkında daha fazla bilgiyi videomuzdan edinebilirsiniz.

9
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
2
1