İstanbul'a Gelen Twitch Fenomeni Turist Çift, Çiçekçi Bir Çocuk Tarafından Canlı Yayında Isırıldı: Küfürbaz Bakkalın Olaya Dahil Olması Bekleniyor...

62
18
2
1
1
İstanbul'a gelen Arctic Monkeys'in küfürbaz bakkalın hışmına uğramasını hala aşamadık.... Şimdi de sırada, Twitch'te seyahat yayınları yaparak ünlü olan çift Jay Streazy ve Just Keth'in ısırılması var...

Daha geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü müzik grubu Arctic Monkeys, yıllar sonraki ilk konserini Türkiye’de verdikten sonra bir bakkal tarafından kovulmuştu. Yine benzer gariplikte bir olayla karşı karşıyayız.

Dünya çapında yaptıkları seyahatleri Twitch ve YouTube kanallarında canlı olarak yayınlayan ünlü çift Jay Streazy ve Just Keth, geçtiğimiz günlerde gezi rotalarını Türkiye’ye çevirmişlerdi. Ancak hiç beklemedikleri bir şey yaşadılar.

Twitch yayıncısı ünlü çift, İstanbul'da bir çiçekçi çocuk tarafından ısırıldı:

Videoda görebileceğiniz gibi yayıncı çift, restoranda oturuyorlar ve her zamanki yayınlarından birini yapıyorlar. Bir sessizlik esnasında hepimizin aşina olduğu çiçekçi çocuklardan biri çifte yaklaşıyor ve masalarına bir gül bırakıyor.

Çocuktan masaya gül bırakmasını istemeyen Jay, ‘Hayır’ diyor ve bunu duyan çocuk Jay’in koluna sarılıyor. Yayıncının kolunu bırakmayan çocuk sonunda Jay’in kolunu ısırıyor ve çiçeği alıp kaçmaya başlıyor.

Çift, durumu gülerek karşılıyor ancak Jay’in canı gerçekten acımış gibi görünüyor.

Olaya Twitter'dan gelen tepkiler ise şöyle;

tunahan

loki

muhammed

agent

mlihriban

uğur

Twitter’dan gelen tepkilerde artık klasikleşmiş bir Türk esprisi olan ‘Yunana itele’ şakası da tabii ki geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

62
18
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
62
18
2
1
1