Türkiye'de Konser Veren Arctic Monkeys'in İki Üyesine Beyoğlu'nda Bakkal Saldırdı [Video]

79
30
13
3
0
Türkiye'de Konser Veren Arctic Monkeys'in İki Üyesine Beyoğlu'nda Bakkal Saldırdı [Video]
9-10 Ağustos tarihlerinde ülkemizde konser veren dünyaca ünlü indie rock grubu Arctic Monkeys'in üyelerinin ilginç bir olay yaşadığı ortaya çıktı. Gelen haberlere göre grubun iki üyesi Beyoğlu'nda bir bakkal ile tartışmaya girdi.

2002 yılında kurulan İngiliz rock grubu Arctic Monkeys, dünyanın en ünlü müzik grupları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda da milyonlarca hayranı bulunan bol ödüllü grubun ülkemizde konser vereceği açıklanmıştı. Bu kadar ünlü bir grubun yıllar sonra ülkemize gelecek olması da tahmin edebileceğiniz gibi biletlerin hızla tükenmesine yol açtı.

Ünlü grup, 9-10 Ağustos tarihlerinde heyecanla beklenen konserlerini gerçekleştirdi ve Türkiye’deki hayranlarıyla İstanbul’da yer alan Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde buluştu. Ancak TV100 tarafından paylaşılan bir haber, bu konserin ardından oldukça ilginç bir olay yaşandığını ortaya koydu.

Bir bakkal, Arctic Monkeys üyelerine saldırdı

Habere göre konsersiz geçen üç yılın ardından sahnelere geri dönen grubun üyelerinden Jamie Cook ve Nick O’malley, Beyoğlu’nda bulunan bir mekâna gitti. Bunun ardından ikilinin buradan çıkıp yakındaki bir bakkalın önüne geldiği ve alkol şişesini bu dükkânın önüne koyup sohbet etmeye başladığı aktarıldı. Bakkal sahibi ise bu duruma sinirlenip dükkândan çıktı ve grup üyelerine tepkisini dile getirdi.

Gelen bilgilere göre esnaf, tepkisini şişeleri çöpe atarak gösterdi. Sözlü olarak karşılık almasının ardından da grup üyelerine İngilizce bağırarak küfür etti. Ayrıca, bakkala bu kişilerin dünyaca ünlü şarkıcı olduğunun söylendiği; ancak sinirli esnafın bunun bir şey ifade etmediğini belirttiği aktarıldı. Son olarak olayın daha da büyümediği, Arctic Monkeys üyelerinin yaşananların ardından dükkândan uzaklaştığı bildirildi.

 

Kaynak : https://www.tv100.com/dunyaca-unlu-rock-grubu-arctic-monkeyse-beyoglu-asmali-mescitte-bakkal-saldirdi-video-621398
79
30
13
3
0
Emoji İle Tepki Ver
79
30
13
3
0