Kripto Para Borsası Crypto.com, Türkçe Olarak Hizmet Vermeye Başladı

5
1
1
0
0
Popüler kripto para alım satım, borsa ve cüzdan platformu Crypto.com, hem internet sitesinde hem de mobil uygulamalarında Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Bilmeniz gereken tüm detayları aktardık.

Daha önce sadece İngilizce olarak hizmet vere popüler kripto para borsası Crypto.com, son 2 ay içerisinde Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve Çince gibi dillere sahp olarak yerelleşme konusunda önemli bir adım atmıştı. 

Türkiye'yi genç nüfusu ve kripto paralara olan ilgisi ile EAMA bölgesine açılan bir kilit olarak gören Crypto.com, şimdi de Türkçe hizmet vererek, ülkemizdeki kullanıcılara ulaşma hedefliyor.

"Türkiye'de her 5 kişiden biri kripto para kullanıyor"

kripto para kullanıcıları

Türkçe dil sçeneği ile önemli ve stratejik bir adım attıklarını söyleyen Avrupa Genel Müdürü Mariana Gospodinov, “Türkiye, Doğu ve Batı arasındaki konumu ile hem coğrafi açıdan hem de Türklerin kripto paralara duyduğu yakınlık açısından bizim için önemli bir pazar. Türkiye'de her 5 kişiden biri kripto para kullanıyor ya da daha önce kullanmış, bu çok harika bir sayı.” açıklamasında bulundu.

Crypto.com nedir, hangi hizmetleri sunuyor?

crypto.com

2016 yılından hizmet veren ve merkezi Hong Kong’ta bulunan Crypto.com, bir kripto para alım satım, borsa ve cüzdan hizmetleri platformudur. 2019'da 1 milyon kullanıcıya sahip olan Crypto.com, 1 yıl içerisinde kullıcıya sahip olan Crypto.com, bu sayıyı 2020'de 5 milyona çıkarmayı başardı, yeni hedefi ise 5 yılda 100 milyon kullanıcıya ulaşmak. 

Crypto.com, düşük komisyon oranları ve piyasadaki en iyi fiyatları sunduğunu belirtiyor. Uygulamasında ise 80’den fazla kripto para birimi mevcut. Tüm bu birimler üzerinden güvenle alım satım, birikim, gönderim ve transfer takibi yapmak mümkün.

Aynı zamanda Visa desteğine de sahip olan Crypto.com, böylece bankalardan transferi, banka kartı ya da kredi kartı ile ödeme imkanı da sunuyor. Ayrıca  DeFi Wallet ile transferler ve swap işlemleri kontrol edilebiliyor. Ayrıca destek sunulan ülkelerde, kripto para karşılığında oldukça esnek koşullarda kredi alma imkanı sunuyor.

Alışverişlerde kripto para ile ödeme imkanı:

kripto para ödeme

Ödeme seçenekleri arasında kripto paraları da sunan e-ticaret sitelerinde Crypto.com kullanılabiliyor. Bu sayede site sahipleri ödemelerini kripto para cinsinden ödeme alabiliyor, tüketiciler kripto para ile ödeme yapabiliyorlar. 

Crypto.com uygulaması ve Türkçe dil seçeneği ayarlama:

  • Adım #1: Crypto.com uygulamasını indirin (Android - iPhone)
  • Adım #2: Uygulamayı açın, Ayarlar bölümüne girin
  • Adım #3: Languages bölümünden Türkçe dil seçeneğini işaretleyin
  • Adım #4: Crypto.com üzerinden tüm kripto para işlemlerinizi gerçekleştirebilir

Crypto.com hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, web sitesinden, e-posta üzerinden veya uygulama içindeki müşteri hizmetleri bölümünden, yetkililer ile Türkçe olarak iletişime geçebilirsiniz. Türkçe olarak hizmet veriyorlar. Öte yandan fikirlerinizi, piyasa yorumlarınızı, öngörülerinizi paylaşmak ve fikir almak için Cryto.com’un Türkçe Telegram topluluğuna buradan katılabilirsiniz.

5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0