Türkiye'nin Yeni Tanıtım Videosu Paylaşıldı: Gez Sen Anadolu'yu

55
29
20
5
1
Türkiye'nin Yeni Tanıtım Videosu Paylaşıldı: Gez Sen Anadolu'yu
Kültür ve Turizm Bakanlığı, özellikle tatilcileri hedefleyen yeni bir tanıtım videosu hazırladı. Gez Sen Anadolu'yu başlıklı bu video, 27 saniye olmasına rağmen Türkiye'nin doğal güzelliklerinin önemli bir bölümünü gösteriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizm sezonunun zirve yaptığı şu günlerde ülkemizi tanıtmak için yeni bir video yayınladı. Bakanlığın sosyal medya platformları üzerinden servis edilen tanıtım videosu, Gez Sen Anadolu'yu başlığı ile ülkemizdeki doğal ve beşeri güzellikleri gösteriyor. 

Gez Sen Anadolu'yu isimli tanıtım videosu, yalnızca 27 saniye. Ancak bu kısa süreye, Türkiye'nin tüm güzellikleri sığdırılmış duurmda. Video içerisinde ise başta Kapadokya olmak üzere Türkiye'deki doğal güzelliklerin bir bölümüne yer verilmiş durumda. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yeni Türkiye tanıtım videosu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan tanıtım videosu, vatandaşlar tarafından da beğenilmiş durumda. İnsan, söz konusu videoda adeta "Gitmesek de görmesek de oralar bizim" havasına giriyor. Bakanlığın bu videosunun hem yerli hem de yabancı turistleri etkileyeceği düşünülüyor.

Kaynak : https://www.haberturk.com/kultur-ve-turizm-bakanligi-turkiye-nin-yeni-tanitim-filmini-yayimladi-3139873
55
29
20
5
1
Emoji İle Tepki Ver
55
29
20
5
1