Logitech, iPad 7 için Ürettiği Slim Folio ve Rugged Folio’yu Tanıttı

13
2
2
1
0
Yeni iPad 7, Salı günü Apple Özel Etkinliği’nde tanıtılmıştı. Logitech de cihazına görünüm ve işlevsellik kazandırmak isteyen kullanıcılar için yeni aksesuarlarını tanıttı.

Apple’ın bu hafta başı düzenlediği etkinliklerde tanıtılan ürünler arasında yeni 10,2 inç ekrana sahip iPad 7 de yer almıştı. Kullanıcılarının ceplerinden tomar tomar para çıkarmasına gerek kalmayan yeni model Smart Keyboard ile satışa sunulacak.

Ancak Smart Keyboard’dan memnun kalmayan ya da biraz değişiklik isteyen kullanıcılar için alternatifler de mevcut. Logitech, halihazırda yeni iPad için birçok aksesuar üretimine başladı. Bu aksesuarlar arasında Logitech Slim Folio ve Rugged Folio klavyeleri de bulunuyor.

logitech rugged folio

Logitech’in tanıttığı yeni aksesuarlar iPad’e hem koruma sağlıyor hem de cihazınızı dizüstü gibi kullanabilmenize imkan veren klavyeyle geliyor. Klavyelerin tuşlarının da oldukça rahat ve büyük olduklarını eklemekte fayda var.

Ekstra koruma için Logitech Rugged Folio:

logitech rugged folio

Logitech Rugged Folio özellikle biraz daha koruma gerektiren ortamlarda çalışan kişiler için üretilmiş ve Ekim ayında 140 dolarlık (yaklaşık 800 TL) bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Diğer yandan Logitech Slim Folio Kasım ayında 100 dolarlık (yaklaşık 570 TL) fiyat etiketiyle bizlerle olacak.

Rugged Folio, destek ayağının yanı sıra darbe emici özelliğine sahip biçimde geliyor. Rugged Folio, sıvı dökülmelerine ve toza karşı dayanıklı tuşlara sahip ve iPad’inizin Smart Connector özelliği sayesinde kolayca cihazınızın bir parçası haline geliyor.

logitech slim folio

Slim Folio biraz daha hafif bir yapıya sahip ve çizilmeye ve ufak darbelere karşı koruma sağlıyor. Yazma açısı ve mıknatısları sayesinde ister kucağınızda ister masanızda rahatlıkla yazı yazabiliyorsunuz. Ayrıca sahip olduğu özel yer sayesinde ister Logitech Crayon’unuzu ister Apple Pencil’ınızı kılıfın üst kısmına yerleştirebiliyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra Slim Folio’nun sahip olduğu iPadOS kısayol tuşları, cihazınızı kolaylıkla kontrol etmenize olanak sağlıyor.

Kaynak : https://tablet-news.com/logitech-debuts-slim-folio-and-rugged-folio-keyboards-for-the-ipad-10-2/
13
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
0