Microsoft Flight Simulator, VR Desteğiyle Birlikte Steam'de Yer Alacak

26
5
1
1
1
Son bir senedir yakından takip ettiğimiz Microsoft Flight Simulator, son açıklamaya göre çıkış yaptığı gün Steam'den de satın alınabilecek. Oyun, sonbahar aylarında VR desteğine de kavuşacak.

Uçuş simülasyonu severleri uzun süredir içinde bulundukları boşluktan kurtaracak Microsoft Flight Simulator, çok yakında bizimle buluşacak. Microsoft tarafından geliştirilen oyun, her Microsoft oyunu gibi Microsoft Store üzerinden çıkış yapacak. Ancak oyunun satın alınabileceği tek platform bu olmayacak.

Microsoft, yeni Flight Simulator'ın Steam'e geleceğini paylaştığı bir duyuruda resmen açıkladı. Oyun, çıkış yaptığı gün Microsoft Store'la birlikte Steam'den satın alınabilir hale gelecek. Bununla birlikte oyun, Standard, Deluxe ve Premium Deluxe olarak yine 3 farklı versiyon şeklinde mağazada yer alacak.

Sonbaharda VR desteği gelecek:

microsoft flight simulator

Microsoft, paylaştığı aynı duyuruda Microsoft Flight Simulator için istenen en büyük özelliklerden biri hakkında da iyi bir haber verdi. Şirket, oyuna VR desteğinin geleceğini açıkladı. Halihazırda grafikleriyle herkesi büyüleyen Microsoft Flight Simulator, VR teknolojisiyle birlikte tamamen gerçeğe yakın bir deneyim sunacak.

Microsoft, VR teknolojisini tek başına geliştirmeyecek. Şirketin duyurusuna göre teknoloji, Microsoft, Valve ve HP arasında yapılan ortaklık sayesinde Reverb G2 setiyle geliştirilecek. Oyun, çıkış yaptığı gibi VR desteğine sahip olmayacak olsa da açıklamaya göre sonbahar aylarında bu teknolojiye kavuşacak (Reverb G2 de aynı zamanda çıkış yapacak.)

microsoft flight simulator

Yeni simülasyonun sunacağı teknoloji yalnızca bununla da sınırlı değil Günümüzde pek çok oyunun sunduğu deneyimi kat kat artıran TrackIR desteği de Microsoft Flight Simulator'da yer alacak. Kafa hareketinizi algılayan bu teknoloji sayesinde kafa hareketleriniz oyuna eş zamanlı olarak yansıyacak.

Microsoft Flight Simulator, çıkış yaptıktan sonra ücretsiz güncellemeler almaya devam edecek. Bu güncellemelerle oyun dünyası geliştirilecek ve oyunda düzenlemeler yapılacak. Oyun, Microsoft'un deyimiyle 'sürekli gelişen, makine öğrenimiyle donatılmış simülatör' olacak. Oyun elbette önceki uçuş simülasyonu gibi ücretli DLC'lere de yer verecek.

Microsoft Flight Simulator, Microsoft'un paylaştığı açıklamanın ardından Steam mağazasındaki yerini anında aldı. Şu anda ön siparişe açık olan oyun, 18 Ağustos tarihinde oyuncularla buluşacak. Oyunun Steam sayfasına gitmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcinvasion.com/microsoft-flight-simulator-steam-vr/
26
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
5
1
1
1