Market Zinciri Migros, Kendi Medya Şirketini Kurmaya Karar Verdiklerini Açıkladı

42
20
6
5
0
Migros, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada yeni bir medya şirketi kuracaklarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre medya şirketinin kuruluş sermayesi 1,5 milyon TL olacak.

1954 yılında kurulan ve günümüzde Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden birisi olan Migros, bugün yaptığı atılımla bambaşka bir alana daha açıldı. Zincir, yeni bir medya şirketi kurmaya karar verdi. Mimeda Medya Platform ismiyle kurulacak bu medya şirketinin kuruluş sermayesi 1,5 milyon TL olacak.

Migros Ticaret A.Ş’nin %100 bağlı ortaklığı olacak yeni medya şirketi hakkında Migros, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da bir açıklama yaptı. Şirketin Genel Müdürü Ömer Özgür Tort ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ferit Cem Doğan’ın imzasıyla yapılan açıklamada yeni medya şirketinin hangi amaçla kurulduğu ve sermayesi hakkında detaylar da verildi. Açıklamanın tamamı şu şekildeydi:

Migros’un açıklaması:

migros

Şirketimizin sahip olduğu medya varlıklarını tüm reklam verenlere daha etkin bir şekilde ulaştırabilmek ve veri bazlı pazarlama aktivitelerimizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Mimeda Medya Platform A.Ş. unvanlı yeni bir medya şirketi kurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu şirket Migros Ticaret A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı olacak olup, nakden ödenecek olan kuruluş sermayesi ise 1.500.000 TL olacaktır.

Medya şirketi girişiminin yanı sıra Migros, yakın zamanda Money Gold isimli çözümünü de kullanıma sunmuştu. Bu çözümle birlikte kullanıcılar, Migros’un fiziksel ve sanal mağazalarında yapacakları alışverişlerde çeşitli avantajlara sahip olacak. Bu avantajlardan faydalanmak için Money Gold’a üye olmak isteyenlerse ayda 9,99 TL’lik bir abonelik ücreti ödeyecek.

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/unlu-market-zinciri-migros-medya-sirketi-kurdu-1844926
42
20
6
5
0
Emoji İle Tepki Ver
42
20
6
5
0