Milas Belediye Başkanı'ndan Korkutan Açıklama: Yangın, Termik Santrale Dayandı [Video]

29
7
2
2
0
Milas Belediye Başkanı'ndan Korkutan Açıklama: Yangın, Termik Santrale Dayandı [Video]
Kısa süre önce resmi Twitter hesabından yeni bir video paylaşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, halihazırda devam etmekte olan orman yangınının Kemerköy'de bulunan termik santrale dayandığını belirtti.

Geride bıraktığımız bir haftadır Türkiye, deyim yerindeyse yangınla yatıp yangınla kalkıyor. Manavgat, Marmaris, Milas derken özellikle güney kıyılarımız, ardı ardına gelen yangın haberleri nedeniyle adeta adını duymaya korktuğumuz yerler haline geldi. Dahası, yangının Milas'ta bulunan termik santrale doğru ilerlemesi, durumu daha da korkutucu hale getirdi.

Geçtiğimiz saatlerde sizlerle paylaşmış olduğumuz bir haberde söz konusu termik santralin yönetiminin risklere karşı her türlü tedbirin alındığını açıkladığını ve santrallerin en azından şimdilik güvende olduğunu söylediğini aktarmıştık. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise kısa süre önce "16.54 - Alevler termik santrale dayandı…" ifadeleriyle paylaşmış olduğu video ile tüm endişeleri geri getirdi. Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre termik santralde bulunan işçiler tahliye edilmiş durumda.

Yangının Milas'taki termik santralin dibine kadar geldiğini gösteren video

Peki yangın termik santrale de sıçrarsa ne olur? Günlerdir fazlasıyla dillendirilen bu sorunun yanıtını hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

29
7
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
29
7
2
2
0