18
9
1
0
0

Belirli bir süre önce internet üzerinden şans oyunları yasa dışıydı ve böyle oyunlar oynanamıyordu. Şimdi şans oyunlarının yasal olmasıyla birlikte biz de sizler için bu sitelere girip şans oyunlarını denedik.

Öncelikle videoda da belirttiğimiz gibi bu içeriğin sponsorlu bir içerik olmadığını belirtmekte fayda var. İçeriğimize geçecek olursak Milli Piyango'nun resmi sitesinden oynadığımız oyunlarda para yatırma ve para çekme yöntemlerini göstermeye çalıştık. Tabii ki para yatırma işleminde hiçbir sorun olmasa da para çekme kısmını göremediğimizi söyleyebiliriz.

Onlarca oyun, yüz binlerce lira para ödülü

Şans oyunları

Belirli bir yaşın üstündeyseniz Milli Piyango'nun sitesine girdiğiniz zaman onlarca farklı oyun ve yüz binlerce liralık para ödüllerini görmeniz mümkün. Bir miktar para yatırdıktan sonra bu oyunları kendi isteğinize göre oynayabiliyorsunuz. Tabii ki oyunların ücretsiz şekilde sadece zevk için oynanabildiğini de söyleyebiliriz.

Başlangıçta 200 TL ile başladığımız bakiyemiz, her oyun sonunda düşmeye devam etti. Bu nedenle kolaylıkla şansımızın yaver gitmediğini söyleyebiliriz. Birçok farklı oyunda minik paralar kazanmış olsak da günün sonunda 'beş parasız' şekilde siteyi terk ettik.

Milli Piyango

Özellikle şans oyunlarının büyük illüzyonlarından olan 'büyük ödül', kişileri sürekli olarak para yatırmaya teşvik edebiliyor. Bu nedenle şans oyunlarını oynarken bu durumun farkında olmanızı, büyük ödül oldukça cazip gelse dahi kazanma ihtimalinizin her zaman düşük olduğunu belirtmekte fayda var.

İnternet üzerinden oyun oynarken gerçek parayı sanal ortama aktardığınız için bu paranın bir 'oyun parası' gibi görünmesi de çok hızlı bir şekilde para harcamanızı sağlayabilecek ikinci bir etmen olduğu için bu tarz oyunları oynamadan önce enine boyuna düşünmenizi öneririz. Bizim 200 TL'yi ne kadar hızlı bir şekilde yediğimizi öğrenmek için de videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

18
9
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
1
0
0