Sony, Yeni PlayStation Mobil Oyunlarının Beklenenden Erken Çıkacağını Açıkladı

49
6
4
3
0
Sony, birkaç aydır oyuncuların merak ettiği; henüz üzerinde çalışılmaya devam eden mobil oyunları hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu. Bir röportajda belirtilenlere göre Sony’nin beklenen mobil oyunları, şirketin yeni ve popüler yapımlarından uyarlanacak. İfadelere göre bu oyunlar, “beklediğimizden yakın bir zamanda” karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz aylarda Sony’nin bazı oyunlarını mobil platformlara taşıyacağına dair duyumlar almıştık. Her oyun şirketi gibi mobil oyun trenini kaçırmak istemeyen Sony, bugüne kadar bu oyunların hangi yapımlardan geleceği ve ne zaman geleceğine dair açıklamada bulunmamıştı. Ancak yakın zamanda yetkili bir isimden umut verici bir açıklama geldi.

Sony Interactive Entertainment CEO’su Jim Ryan, yaptığı açıklamalarda yeni mobil oyunların yeni Sony yapımlarından geleceğini duyurdu. Ryan, bu oyunların “beklediğimizden çok daha yakın zamanda” geleceğini not düşerek oyuncuların kafalarındaki soru işaretlerini bir nebze azalttı.

En yeni PlayStation yapımları, yakında mobil platformlara geliyor

sony mobil oyun

Sony Interactive Entertainment CEO’su Jim Ryan, yakın zamanda verdiği bir röportajda Sony’nin mobil platformlar üzerine planlarını ve bu planların nedenlerini anlattı. Nedenlerden birinin Sony’nin yeni büyük oyunlarının başarısı olduğunu söyleyen Ryan, “Bu zevki sadece PlayStation toplumuna sunacak şekilde sınırlamak kötülük olurdu” ifadelerini kullandı.

İşin detaylarına gelince pek fazla bilgi vermeyen CEO, şu anda birkaç isim üzerinde çalışıldığını ve çalışmaların meyvelerini yakın zamanda göreceğimizi açıkladı. Konu hakkındaki daha eski açıklamalarda ise bu mobil oyunların en popüler ve en yeni PlayStation yapımlarının uyarlamaları olacağına değinilmişti. Söz konusu oyunların bazılarının bu yıl bitmeden uygulama dükkanlarına gelmesi bekleniyor. Ancak hangi oyunların geleceği ve tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/playstations-mobile-games-will-be-revealed-sooner-than-you-might-think
49
6
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
49
6
4
3
0