Netflix Hızını Alamadı: The Witcher Bu Sene Geliyor

71
5
4
2
1
Güçlü rakiplerine rağmen asla yılmayan ve yapımlarına son sürat devam eden Netflix, dizi sektörünün en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. The Witcher adlı dizisini duyuran Netflix, 2019 yılının sonlarına doğru yeni dizisini izleyicileriyle buluşturacak.

Polonya yapımı The Witcher, 2019 yılının son çeyreğinde ilk sezonu ile yayına girecek ve sekiz bölümden oluşacak. Dizinin yayına gireceği, Netflix projelerinin birçoğuna onay veren ve ekranlarımıza sunan Netflix içerik editörü Ted Sarandos tarafından duyuruldu. Ancak planlanan tarihin şimdilik kesin olmadığını ve dizinin ertelenebileceğini de belirtelim.  

Dizinin başrolünde hepimizin bildiği Süpermen Henry Cavill bulunuyor. Cavill, dizide mutasyona uğramış yaratıkları avlayan Rivialı Geralt rolü ile karşımıza çıkacak. Dizide ayrıca Triss Merigold rolünde Anna Shaffer, Ciri ve Yennefer rollerinde ise Freya Allan ve Anya Chalotra yer alacak.

Andrzej Sapkowski’nin roman serisinden esinlenilen The Witcher’ın aynı zamanda video oyun uyarlamaları da bulunuyor. Siz Netflix’in bu yapımı üstlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/04/17/witcher-netflix-launch-date/
71
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
71
5
4
2
1