Netflix'in Marvel Dizilerine Artık Gerçekten de Veda Etme Vakti Geldi

64
7
5
5
2
Netflix-Marvel ortaklığı ile yayınlanan ve iptal edilen Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist dizilerinde kullanılan eşyalar açık artırma ile satışa sunulacak.

Her ne kadar Netflix, tüm Marvel dizilerini iptal etmiş olsa da birkaç aydır dizilerin geri dönebileceğine dair bir umut vardı. Marvel dizilerde kullanılan ekipmanları satışa sunduğuna göre dizilerin geri dönme ihtimali nerdeyse kalmadı.

Marvel, Prop Store ile iş birliği yaparak Ağustos ayında Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist dizilerinde kullanılan toplam 750 parça eşyayı açık artırmayla satışa sunacak. Eğer istiyorsanız Prop Store resmi sitesinden üye olarak yapılacak olan açık artırmaya katılabilirsiniz.

Eğer siz de bu dizilerin birer hayranıysanız, bu haber sizin için üzücü olabilir. Diğer yandan bu satışlarla dizilerde kullanılan orijinal bir ürüne sahip olmanız da mümkün. Tabiri caizse bu etkinlik, dizilerin mezara gitmeden önceki son uğurlaması olarak tanımlanabilir. Açık artırma Los Angeles’da yapılacak fakat kullanıcılar online olarak da katılım sağlayabilecekler.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/when-marvel-starts-selling-off-props-its-time-to-reall-1833466524
64
7
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
64
7
5
5
2