Netflix, Hızlı ve Öfkeli'nin Animasyon Dizisi İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

34
6
1
0
0
DreamWorksTV, Netflix ve DreamWorks'ün ortak çalışması ve Hızlı ve Öfkeli serisinin animasyon uyarlaması olan Spy Racers için bir tanıtım filmi yayınladı.

Netflix ve DreamWorks, Hızlı ve Öfekli’nin ‘Spy Racers’ isimli animasyon dizisi için bir tanıtım filmi yayınladı. Dizi, kuzeni Dom’un yolundan giden genç Tony Toretto’ya odaklanacak. Vin Diesel’ın başyapımcı olduğu dizide Hızlı ve Öfkeli yazarı Chris Morgan’ın yanı sıra Tim Hedrick ve Bret Haaland dizi sorumlusu olarak yer alacak.

15 saniyelik tanıtım filmi, Annecy International Animated Film Festival’da yayınlandı. Diziden kısa sahnelerin geçtiği tanıtım filminde iki aracın yarıştığı görülüyor. Anlayacağınız üzere klasik Hızlı ve Öfkeli sahneleri ve tanıtım filmi maalesef bu kadarla sınırlı.

Netflix’in yeni Hızlı ve Öfkeli animasyon dizisi, Hızlı ve Öfkeli serisini genişletmek için atılmış birçok adımdan yalnızca biri. Diziye ek olarak başrolünde Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın yer aldığı Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw isimli yapım da Ağustos ayında çıkacak. Hoobs & Shaw’un yanı sıra seriye 2020 ve 2021 yılında iki filmin daha eklenmesi bekleniyor. Bu iki filmin yönetmen koltuğunda Justin Lin’in olacağını da söyleyebiliriz.

Animasyon dizisinin tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/fast-and-furious-spy-racers-trailer-teaser-tv-series-animated-netflix-2053086
34
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
6
1
0
0