Netflix, Spider-Man: Into the Spider-Verse Filminin Yayın Tarihini Duyurdu

26
9
1
1
1
Sony’nin oldukça olumlu eleştiriler alan animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse’in ne zaman Netflix ekranlarında olacağı açıklandı.

Sony ile Marvel arasındaki bir anlaşma sayesinde Spider-Man’i MCU filmlerinde görebilmiştik. Beyaz perdede Venom ve Spider-Man karakterlerinden oluşan kendi evrenini kurmayı amaçlayan firma, animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse ile oldukça büyük beğeni kazanmıştı.

Aralarında En İyi Animasyon Film Oscarı’nın da bulunduğu bir dizi ödül alan yapım, 26 Haziran’da Netflix ekranlarında olacak. Konuya ilişkin açıklama salı günü gerçekleştirildi. Netflix US, konuyla ilgili bir de tweet attı.

“Göz alıcı animasyon stil(ler)i için gelin, ailenin önemi, takım çalışması ve kendine inanmakla ilgili güzel bir hikaye için kalın.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 26 Haziran’da geliyor!”

Spider-Verse filminde, Shameik Moore tarafından seslendirilen genç Miles Morales’in çoklu evrenlerdeki tek ağkafa olmadığını keşfetme ve çoklu evrenleri kurtarma hikayesi anlatılıyor. Bu görevde kendisi yalnız değil, O’na başka bir evrenin yıkılmış durumdaki Spider-Man’i Peter Parker (Jake Johnson), Hailee Steinfield’in seslendirdiği ve çizgi romanlarda büyük sansasyon yaratan Gwen Stacy/Spider-Gwen, Marvel kahramanlarının insansı hayvanlardan oluştuğu evrenden gelen domuz Spider-Ham (John Mulaney), robot bir örümcek kullanan Peni Parker (Kimiko Glenn), Nicholas Cage’in canlandırdığı, muhtemelen çizgi roman tarihinin en travmatik Spider-Man’i olan Spider-Man Noir eşlik ediyor. Ayrıca Bryan Tyree Henry’yi Jefferson Davis olarak, Liev Schrieber’i de Kingpin olarak görüyoruz.

Çizgi roman tarihinin en büyük markası olan Spider-Man'in (üzgünüm Batman hayranları) animasyon filmi, başarısıyla bir Gwen Stacy filmine ve bir de televizyon serisine öncülük edecek. Her iki yapım da şu anda geliştirme aşamasında.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/21/spider-man-into-the-spider-verse-movie-netflix-release-date-june-2019/
26
9
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
1
1
1