Netflix'te İzleyebileceğiniz 7 Etkileyici Film

24
14
6
4
2
Netflix, içerik listesini sürekli olarak eklediği filmlerle genişletiyor ve platformda şu an yüzlerce film var.

Netflix, her ne kadar ülkemizde henüz ABD ve Avrupa ülkeleri kadar yüksek izlenme oranlarına sahip olmasa da popülaritesi sürekli olarak artıyor ve oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Film arşivi de sürekli olarak güncelleniyor ve pek çok başarılı yapımı platform üzerinden yüksek görüntü kalitesiyle izlemek mümkün. Bu listemizde de platformda bulunan başarılı filmleri sizin için derledik.

Inception - Başlangıç

Christopher Nolan'ın 2010 senesinde çıktığında büyük ses getiren filmi Inception, rüyaları ve bilinçaltını sorgulayan, enteresan senaryosu ve kurgusuyla hayli kafa karıştıran başarılı bir yapım. Muhtemelen bir kez izlemenin anlamaya yeterli olmayacağı yapımı, Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Midnight in Paris - Paris'te Gece Yarısı

Zamanda yolculuk temasını en orijinal şekilde işleyen yapımlardan biri olan Midnight in Paris, başarılı yönetmen Woody Allen'ın en sevilen yapımlarından bir tanesi. Gece yarısından sonra gerçek üstü maceralara atılan ve zamanda yolculuk yapan bir karakterin hikayesini anlatan yapımın aynı zamanda pek çok ödülü bulunuyor.

Otomatik Portakal - A Clockwork Orange

Anthony Burgess'in aynı isimli romanından, Kubrick tarafından beyaz perdeye uyarlanan yapım, distopya türünde kült olmuş yapımlardan biri. Şiddet bağımlısı bi grup gençten oluşan çetenin gerilim dolu hikayesinin anlatıldığı filmi hala izlemediyseniz, mutlaka şans vermelisiniz.

Oldboy - İhtiyar Delikanlı

Güney Kore sinemasının en başarılı yapımlarından biri olan Oldboy, neden olduğunu bile bilmeden kaçırılan ve 20 sene boyunca tutsak kalan bir adamın, serbest bırakıldıktan sonra karısının katillerinin peşine düşüş hikayesini anlatıyor. Beklenmedik sonu ve etkileyici hikayesiyle kült yapımlar arasındaki yerini alan filmi Netlix'te izlemek mümkün.

The Hateful Eight

Tarantino'nun büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan The Hateful Eight, asla bir araya gelmemesi gereken 8 karaterin, bir fırtına esnasında küçük bir mekanda bir araya gelerek yaşadıklarını konu ediniyor. Her karakteri ayrı ayrı başarılı olan yapım, süresi biraz uzun olsa da kesinlikle izlenmesi gereken yapımlar arasında.

Arınma Gecesi: Seçim Yılı - The Purge: Election Year


Arınma Gecesi serisinin 3. filmi olan seçim yılı, ABD'de her sene bir gün için her türlü şiddetin serbest olduğu yeni 'özgür gün'ün kaldırılmasını isteyen bir senatörün hedef haline gelmesini konu ediniyor. Serinin diğer filmleri gibi oldukça başarılı olan yapım 2016 yapımı ve Netflix'de izlemek mümkün.

Trainspotting

Eroin bağımlısı bir grup genç üzerinden ilerleyen ve aslında büyük bir dramı anlatan yapım, bir yandan aksiyon dolu hikayesiyle sürükleyici olmayı başarırken bir yandan da hikayedeki trajediyi aktarmayı başarıyor. 

24
14
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
24
14
6
4
2