19
6
3
2
2

Tanıtıldığı günlerde akıllı telefon piyasasına damga vuran ve yoğun ilgiyle karşılaşan OnePlus 8 Pro, Çinli teknoloji şirketi OnePlus'ın çıkardığı en güncel amiral gemisi olma özelliğini taşıyor. Cihaz, sunduğu amiral gemisi özelliklerine rağmen uygun bir fiyatla da bulunabilir olduğundan iyi bir seçim olarak da görülebilir.

Peki OnePlus 8 Pro gerçekte nasıl bir performans sunuyor? Bu sorunun cevabını birinci elden verebilmek için Webtekno olarak OnePlus'ın amiral gemisini elimize aldık ve inceledik. Gelin, bir zamanlar garip bir tartışmayla da gündeme gelen OnePlus 8 Pro'yu sizlere anlatalım.

Android’in en iddialı telefonlarından OnePlus 8 Pro:

OnePlus 8 Pro hakkında yaptığımız incelemeyi kısa bir şekilde anlatacak olursak cihazın kamera açısından yeterli düzeyde performans gösterdiğini söyleyebiliriz. 4 arka kamerayı barındıran OnePlus 8 Pro, 48 MP'lik kamerasıyla oldukça iyi kareler yakalamanıza imkan sağlıyor. Cihazın 48 MP'lik ultra geniş açılı kamerası da iyi sonuçlar verse de diğer amiral gemilerine göre daha kısıtlı bir görüş açısına sahip.

OnePlus 8 Pro, ilk çıktığı zamanlarda 'photochrome' isimli kamera modu yüzünden epey tartışılmıştı. Bu kamera modu sayesinde kullanıcılar, ince kıyafetlerin ve kızıl ötesi geçirgenliği olan nesnelerin içini görebiliyorlardı. Tartışmalar üzerine kısa süreliğine modu kaldıran OnePlus, yeni bir güncellemeyle modu tartışma yaratmayacak şekilde yeniden telefona getirdi.

Tabii bir akıllı telefonda en merak edilen noktalardan birisi de cihazın performansıdır. Snapdragon 865 işlemciye ve 8 / 12 GB RAM seçeneklerine sahip olan OnePlus 8 Pro, herhangi bir oyunu veya uygulamayı rahat bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Ayrıca cihazın 4.510 mAh'lik bataryası, bizim normal kullanıma göre daha yoğun bir şekilde kullanmamıza rağmen bir günü rahat geçirmemize izin verdi.

Günümüzde 7.000 – 7.500 TL aralığında ülkemizde de bulunabilen OnePlus 8 Pro hakkında yazıda değindiklerimiz aslında bu telefonun sunduğu özelliklerin yalnızca bir bölümünü kapsıyor. Eğer OnePlus 8 Pro hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak ve donanım ve kamera performansını görmek istiyorsanız videomuzu izleyebilirsiniz.

19
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
19
6
3
2
2